Robert Pattinson: Η σέξι φωτογράφηση

Robert Pattinson: Η σέξι φωτογράφηση

Ο ηθοποιός μιλάει για τις κακές συνήθειες, τη δίαιτα και την αναγνωρισιμότητα

Για το περιοδικό Black Book φωτογραφήθηκε ο Robert Pattinson, με εντυπωσιακό styling. Ο σταρ του Twilight ποζάρει για το περιοδικό με εντυπωσιακά tattoos στα χέρια και φορώντας εφαρμοστά t- shirts που διαγράφουν το γραμμωμένο του σώμα.

Στην συνέντευξη με το περιοδικό ο σταρ, που στην πραγματικότητα δεν έχει κανένα tattoo, δήλωσε ότι πρόσφατα έκοψε το κάπνισμα, με την βοήθεια των ηλεκτρονικών τσιγάρων, αλλά και ότι, αυτή την περίοδο, τρέφεται αποκλειστικά με υγρά, εξαιτίας μίας δίαιτας που του συνέστησε η διατροφολόγος του. «Έπρεπε να κάνω μία φωτογράφηση χωρίς πουκάμισο οπότε ζήτησα από την διατροφολόγο μου να μου βρει μία δίαιτα με την οποία θα μπορώ να πίνω και όσο θέλω. Μου είπε να κάνω την δίαιτα με υγρά. Με εντυπωσίασα χθες. Κατούρησα επί τέσσερα λεπτά συνεχόμενα».

Ο ηθοποιός μίλησε, ακόμα, και για την πρώτη φορά που τον αναγνώρισαν στον δρόμο. «Η πρώτη φορά που κάποιος μου είπε ότι είμαι διάσημος ήταν, πριν από κάποια χρόνια, όταν πήγα να αγοράσω ένα αυτοκίνητο στο Λος Άντζελες. Το πήγα για ένα test drive και, μερικ.ές μέρες αργότερα, που επέστρεψα στο κατάστημα για να το αγοράσω, ο πωλητής, που του είχα πει ότι είμαι ηθοποιός, μου είπε "Φίλε, ξέρεις ότι είσαι Νο2 στο IMDB;". Θυμάμαι να σκέφτομαι ότι τώρα δεν θα μπορέσω να ζητήσω έκπτωση, όπως ήθελα».

Διαβάστε ακόμα:

Kristen Stewart: Πάχυνε ή επισκέφτηκε πλαστικό;

Robert Pattinson: Για το ρόλο του Dali έκανα χαλάουα σε όλο μου το σώμα!

Kristen Stewart: Με τον Robert Pattinson και το τζιν της σε γάμο