Καθημερινότητα και τηλεόραση Made in Greece

Καθημερινότητα και τηλεόραση Made in Greece

Στα Ιωάννινα λεει, κλείδωσαν μέσα στο σπήλαιο τουρίστες και σχόλασαν ξεναγοί και εργαζόμενοι. Που να σε έχουν κλειδώσει ανάμεσα σε σταλαγμίτες και σταλακτίτες, να θυμάσαι τη μακαρίτισσα, με τα μαλλιά ανακτώμενα ως Αστέρω να γελάει τρελά και να'χει μικρό αδελφό το χαμομήλι, να σε πιάνει κλειστοφοβία και γενικώς φοβία πως θα σε βρουν στοιχεία, φαντάσματα και οι αρχαιολόγοι στο μέλλον και να φρικάρεις δια πάντως!

Πήγαν λέει με τα πολλά, όταν ανησύχησαν οι συγγενείς και τους ξεκλείδωσαν! Προσωπικά με το που θα με έβγαζαν θα το έκοβα τρέχοντας για την πιο κοντινή ψυχιατρική μονάδα, ενώ δε θα πέταγα και κάνα σταλακτίτη στο μάτι του υπεύθυνου εγκλεισμού μου. Το παράλογο της πισίνας χωρίς άδεια και του προαυλίου χώρου στον Κορυδαλλό συνεχίζει να απασχολεί και δίνει τροφή για αστεία αν και θα πρεπε να κλαίμε με λυγμούς συζητώντας το. Η τρόικα έρχεται και στρώνουμε τα χαλιά τα κόκκινα να πατήσουν. Εξετάσεις δίνει το πολιτικό σύστημα της χώρας. Ράβε, ξήλωνε ψάχνουν μήπως παράπεσαν καμία τριαριά εκατομμύρια κάτω απ'το χαλί, σε καμία ξεχασμένη τσάντα ή στο παλτό και τα αναβάσαμε με τα χειμωνιάτικα στο πατάρι!

Κατά τα αλλά, ο Αρναούτογλου λέει κατά το 2013 θα κάνει (και αν) εκπομπή στο Μέγκα, μετά τις 20 Αύγουστου θα ανακοινώσει η Μενεγάκη καινούργια συνεργάτιδα, ξεκιναει αυτή την εβδομάδα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον ΑΝΤ1 και όλοι οι άλλοι σταρ (λέμε τώρα), κάνουν διακοπές με μαγιό και μπικίνι, φωτογραφιζόμενοι σε κάθε βράχο στο Αιγαίο.