Demy: «Όλοι άντρες της ζωής μου με έχουν κάνει να κλάψω!»

Demy: «Όλοι άντρες της ζωής μου με έχουν κάνει να κλάψω!»

Τι λέει η τραγουδίστρια για τις φήμες που την θέλουν με τον Άκη Πετρετζίκη και τον Πάρι Κασιδόκωστα;

Η νεαρή και ανερχόμενη Demy, που σάρωσε τα βραβεία στις φετινές απονομές και συνεχίζει να μας κερδίζει με την ομορφιά και τον συνεσταλμένο χαρακτήρα της, αποφάσισε επιτέλους να μιλήσει για τις φήμες που την θέλουν κατά καιρούς να έχει ερωτική σχέση με τον Πάρη Κασιδόκωστα ή με τον Άκη Πετρετζίκη. Εκτός από αυτό, ανοίγεται γενικότερα σε σχέση με την ερωτική της ζωή, σε μία εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε στο γνωστό περιοδικό ΟΚ!

Στεναχωρήθηκες όταν κάποια δημοσιεύματα σε ήθελαν ζευγάρι με τον Πάρι Κασιδόκωστα;

«Ναι βέβαια και στεναχωρήθηκα. Δεν μπορούσα να καταλάβω πώς από όλους αυτούς τους άντρες που υπάρχουν στη γη, βρέθηκαν να μου χρεώσουν αυτόν. Πόσω μάλλον όταν δεν δώσαμε την παραμικρή αφορμή. Δεν υπήρχε ούτε μια φωτογραφία που να μας δείχνει μαζί, πέρα από τα events της Panik Records. Δεν μπορούσα να κατανοήσω πως έμπλεξαν μια αυστηρή επαγγελματική σχέση με τις φήμες περί δεσμού. Δεν υπήρχε το παραμικρό ψήγμα αλήθειας σε αυτά τα δημοσιεύματα και μάλιστα όταν γραφόταν ότι είμαστε μαζί, εγώ ντρεπόμουν ακόμη και να του μιλήσω».

Θα μπορούσες να δεις ποτέ ερωτικά τον Πάρι Κασιδόκωστα;

«Όχι. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι μερικοί άνθρωποι που τους θεωρώ ταμπού και αν η σχέση μας καταχωρηθεί ως επαγγελματική, δεν υπάρχει περίπτωση να τους δω μετά διαφορετικά. Τον Πάρι Κασιδόκωστα, όπως και τον Γιώργο Αρσενάκο, συνιδρυτές της Panik Records, τους θαυμάζω και τους ευγνωμονώ για την ευκαιρία που μου έδωσαν, αλλά μέχρι εκεί. Μάλιστα, στο πρώτο ραντεβού με τον ίδιο και τους υπόλοιπους συνεργάτες της Panik Records, ήθελα να ανοίξει η γη και να με καταπιεί από την ντροπή μου».

Ο Άκης Πετρετζίκης, είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό ότι προς το παρόν είστε μόνο φίλοι.

«Είναι λογικό να μην το πιστεύει κανείς εύκολα, γιατί πιθανότητα σκέφτονται «πως είναι δυνατόν δύο νέοι άνθρωποι που είναι ελεύθεροι και κάνουν και παρέα, να μην έχουν γίνει ζευγάρι;». Ίσως να είναι οι συγκυρίες που δεν μας επιτρέπουν να γίνει κάτι παραπάνω. Εγώ αυτή την περίοδο προσπαθώ να βάλω τη ζωή μου σε τάξη γιατί μου φαίνονται όλα πρωτόγνωρα. Ο Άκης από την άλλη, έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα και έχουμε καταλήξει ότι κανένας από τους δυο μας δεν είναι σε φάση να κάνει σχέση. Ίσως τελικά να μην ταιριάζουμε ως ζευγάρι, παρόλο που ως φίλοι περνάμε καλά μαζί».

Θα μπορούσες να ξυπνήσεις μια μέρα και να δεις τον Άκη με άλλο μάτι;

«Πιθανότητα ναι, αν είμαι σε μια πιο ήρεμη φάση της ζωής μου».

Πως είσαι όταν ερωτεύεσαι;

«Είμαι πολύ δοτική στις σχέσεις μου. Αυτό ακριβώς που θέλω και αισθάνομαι, θα το εκφράσω με κάθε τρόπο χωρίς να σκεφτώ «α, πρέπει να κρατήσεις κάτι για τον εαυτό σου». Έχω μήνες να ερωτευτώ δυνατά. Και επειδή είναι έτσι ο χαρακτήρας μου, πρέπει να σου πως ότι έχω κλάψει για όλα τα αγόρια που έχουν περάσει από τη ζωή μου. Ακόμη και όταν έπρεπε να χωρίσω από κάποιον και ήταν δική μου απόφαση, πάλι έκλαιγα, γιατί δεν μου αρέσει καθόλου να αποχωρίζομαι ανθρώπους που έχω αγαπήσει. Το καλό είναι ότι εκεί που τη μια μέρα μπορεί να με δεις να πέφτω στα πατώματα και να χτυπιέμαι, την επομένη θα ξυπνήσει το δυναμικό κομμάτι του εαυτού μου και θα πω «προχωράμε παρακάτω» και θα είμαι καλά!».

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Demy δεν είχε τίποτα με τον Πάρι... Εμείς πάντως σαν να συμπεραίνουμε πως η ιστορία με τον Άκη είναι κάτι παραπάνω από φιλική αλλά το γλυκό κάπου κόβει... για να δούμε, τι θα δούμε στο μέλλον!

Διαβάστε ακόμη:

Mύκονος report vol3: Το celebrity νησί συνεχίζει να βουλιάζει από κόσμο!

Το πάρτυ έκπληξη που ετοίμασε ο Casper Smart για την Jennifer Lopez

Μίνα Ορφανού: «Είμαι διαφορετική, αλλά δεν αισθάνομαι ξεχωριστή.»