Havaianas: Oι αγαπημένες σαγιονάρες των celebrities συμπλήρωσαν μισό αιώνα ζωής

Γωγώ Φούντα
Havaianas: Oι αγαπημένες σαγιονάρες των celebrities συμπλήρωσαν μισό αιώνα ζωής

Ηappy Birthday Havaianas...

Έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση το 1962 και από τότε έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της... πατούσας των μεγαλύτερων star παγκοσμίως! Ο λόγος φυσικά για τις σαγιονάρες Havaianas οι οποίες συμπληρώνουν 50 χρόνια ζωής και φυσικά τρελών πωλήσεων!

Εμπνευσμένες από το τυπικό, ιαπωνικό σανδάλι Zori, κανείς δε θα μπορούσε να προβλέψει τον πρώτο καιρό που έκαναν δειλά δειλά την εμφάνισή της στην αγορά, ότι θα εξελίσσονταν σε... best seller και θα λατρεύονταν από stars και κοινούς θνητούς με πάθος!

Και γιατί όχι άλλωστε αφού όσος καιρός και αν περάσει το σχήμα τους παραμένει αναλλοίωτο, δεν μυρίζουν (σημαντικό), δεν γλιστράνε, ενώ αν μη τι άλλο μπορούν να μας φτιάξουν το κέφι με τους απίστευτους συνδυασμούς χρωμάτων τους.

Τι είναι όμως αυτό που ενθουσιάζει τις απανταχού celebrities με τη συγκεκριμένη φίρμα; Ο σημαντικότερος λόγος είναι ίσως η essence των Oscar που κουβαλούν καθώς από το 2003 στους νικητές των βραβείων δίνεται παραδοσιακά και ένα συλλεκτικό ζευγάρι havaianas ως... δώρο! Δεν το λες και λίγο...

Το παράδοξο με αυτή την υπόθεση, είναι ότι η συγκεκριμένη φίρμα κυκλοφορεί στις ΗΠΑ μόλις τα δύο τελευταία χρόνια κι όμως έχει καταφέρει να είναι από τα top προιόντα ενώ παγκοσμίως πωλείται σε περισσότερες από 60 χώρες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικούς από τους μεγαλύτερους stars με τις αγαπημένες τους σαγιονάρες...

Διαβάστε επίσης: