Sherlyn Chopra: H πρώτη Ινδή που φωτογραφήθηκε για το Playboy!

Sherlyn Chopra: H πρώτη Ινδή που φωτογραφήθηκε για το Playboy!

Το θεωρεί επίτευγμα... και ίσως είναι

Μία ανερχόμενη ηθοποιός του Bollywood η Sherlyn Chopra, πραγματική καλλονή, γράφει ιστορία καθώς είναι η μόνη, η πρώτη γυναίκα από την Ινδία που έβγαλε τα ρούχα της και φωτογραφήθηκε για το Playboy. Πώς τα κατάφερε; Τους έγραψε και τους το ζήτησε!

Ο ίδιος ο Hugh Hefner tweet-αρε πως η 28χρονη θα εμφανιστεί στο τεύχος Νοεμβρίου και ήδη έχει ξεσπάσει ντόρος. Σύμφωνα με το BBC, η Chopra έστειλε γράμμα στο Playboy εκφράζοντας την επιθυμία της να το κάνει και το περιοδικό της απάντησε μέσα σε 3 ή 4 μέρες. Η έντυπη έκδοση του Playboy απαγορεύεται να μπει στην Ινδία, όμως μέσω ίντερνετ είναι δυνατόν να υπάρξει πρόσβαση.

Η Chopra δηλώνει περήφανη και το ονομάζει επίτευγμα, λέγοντας: «Είμαι η πρώτη Ινδή που πόζαρε ποτέ γυμνή και μάλιστα για το Playboy. Κανείς δεν μπορεί να μου στερήσει αυτό το επίτευγμα! Η αδερφή μου είναι περήφανη που το κατάφερα. Δεν έχω πει τίποτα στη μητέρα μου, αλλά θα την επισκεφθώ και θα της το πω ζητώντας να με αποδεχτεί όπως είμαι. Πέρασα τέλεια γνωρίζοντας τον Hugh Hefner και τις φίλες του. Σκέφτομαι να τον κάνω είδωλό μου, γιατί έζησε τη ζωή του με του δικούς του όρους και συνθήκες. Κι εγώ ζω με τους δικούς μου όρους και συνθήκες».

Δεν έχουμε αποφασίσει ακριβώς πώς ορίζεται το επίτευγμα εφόσον ζήτησε να το κάνει, όμως αποτελεί μεγάλο τόλμημα για μία Ινδή καθώς κάτι τέτοιο είναι παράνομο. Η φωτογράφιση έγινε εκτός της χώρας, όμως ήδη η κοινή γνώμη διχάζεται επικίνδυνα. Μέχρι και διαδήλωση υπέρ της ετοιμάζεται! Η καριέρα της στην Ινδία ίσως καταστραφεί σε μία νύχτα, η καριέρα της εκτός όμως λέγεται πως είναι από τις πιο υποσχόμενες!

Διαβάστε ακόμη:

Kristen Stewart- Robert Pattinson: Ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Πως μου φάνηκε η πρεμιέρα της εκπομπής μου»

Η Phoebe και ο Joey 8 χρόνια μετά