Ο «Σωματοφύλακας» πιάνει ξανά δουλειά

Ο «Σωματοφύλακας» πιάνει ξανά δουλειά

Η Warner Bros αποφάσισε να γυρίσει το remake του «The Bodyguard». Ελάτε τώρα, όλες καταλάβατε ποιου Bodyguard.

To 1992 ήταν μια καλή χρονιά για τα box office και την κινηματογραφική βιομηχανία, γιατί τότε ήταν η χρονιά που βγήκε «Ο Σωματοφύλακας».

Και σε περίπτωση που δεν θυμάστε το στόρι της ταινίας, θα προσποιηθούμε πως το πιστεύουμε και θα σας δώσουμε μια μικρή περίληψη της: ένας πρώην πράκτορας των Μυστικών Υπηρεσιών (ο γοητευτικός τότε Kevin Costner) με όχι και ιδιαίτερη όρεξη για ζωή, πιάνει δουλειά ως σωματοφύλακας μιας από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ της Αμερικής (στην κυριολεξία, μιας και την παίζει η Whitney Houston), η οποία λαμβάνει απειλητικά μηνύματα από κάποιον που έχει εμμονή μαζί της. Στην πορεία ο σωματοφύλακας ερωτεύεται την τραγουδίστρια, και vice versa, κάτι που τον επηρεάζει στη δουλειά του, με αποτέλεσμα αυτός ο έρωτας να μην οδηγηθεί ποτέ πουθενά.

Αυτό το έπος των 90s λοιπόν αποφάσισε να ξαναπιάσει η Warner Bros και να γυρίσει το remake του, με νέους ηθοποιούς και παρόμοιο concept, με τη διαφορά όμως πως ο τωρινός σωματοφύλακας θα είναι πρώην βετεράνος του Ιράκ, του οποίου η πρώτη δουλειά αφού αφήσει τον στρατό θα είναι η προστασία μιας ποπ σταρ. Στην πορεία θα συνειδητοποιήσει πως ο κόσμος του διαδικτύου, το Twitter, το Google Maps και το ΤΜΖ έχουν κάνει την πρόσβαση στην ζωή των διασήμων πολύ πιο εύκολη, κάτι που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο του. Και κάτι μας λέει πως θα ερωτευτεί και την προστατευόμενή του.

Οι ρόλοι δεν έχουν διανεμηθεί ακόμα, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν θα θέλαμε να βλέπαμε κανένα ανήλικο με μεγάλη απήχηση στα κοριτσάκια να παίρνει τον ρόλο που είχε κάποτε «σηκώσει» ένας Kevin Costner.