Stars στην παραλία: Αυτές είναι οι εμφανίσεις που λατρέψαμε

Γωγώ Φούντα
Stars στην παραλία: Αυτές είναι οι εμφανίσεις που λατρέψαμε

Αγαπάμε τα υπέροχα κορμιά και τα super μοδάτα μαγιό!

O Aύγουστος μπήκε για τα καλά και τόσο οι εγχώριες όσο και οι ξένες stars δεν μας άφησαν παραπονεμένους και φρόντισαν για ακόμη μία φορά να ξεχυθούν στις παραλίες με τα μαγιό τους και να μας δώσουν φυσικά τη δυνατότητα να τις θαυμάσουμε και γιατί όχι και να τις ζηλέψουμε. Και μπορεί η επιλογή να ήταν δύσκολη, αλλά συγκεντρώσαμε αυτές που αγαπάμε περισσότερο να κοιτάμε, την καθεμία για διαφορετικούς λόγους, και σας τις παρουσιάζουμε.

Διαθέτουν κορμιά που κόβουν την ανάσα, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό μιας και είναι από τα διασημότερα supermodels του κόσμου. Ο λόγος φυσικά για την Alessandra Ambrosio και την Doutzen Kroes, τις οποίες κακά τα ψέματα δε θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να έχουμε στις διπλανές ξαπλώστρες. Και μπορεί οι προαναφερθείσες να είναι καλλίγραμμες μιας και αυτή είναι η δουλειά τους, αλλά και οι βετεράνοι της πασαρέλας Cindy Crawford και Elle Macpherson αποδεικνύουν ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία και πως τελικά μερικές φορές τα γονίδια είναι θαυματουργά.

Εκτός φυσικά από τις διάσημες μοντέλες, οι stars του Hollywood και της μουσικής σκηνής μπορούν άνετα να διεκδικήσουν μία θέση στις θεές της παραλίας αλλά και το θαυμασμό τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών. Από τις πιο ζουμερές, Rihanna, Katy Perry, Eva Longoria, Maria Menounos, Jennifer Lopez, οι οποίες διαθέτουν ζηλευτές καμπύλες και σφριγηλά κορμιά, μέχρι τις πιο αθλητικές και γυμνασμένες όπως οι Jessica Biel, Cameron Diaz, Jessica Alba, Μegan Fox, Leann Rhimes και Kate Hudson, φορούν τα μικροσκοπικά μαγιό τους και κόβουν την ανάσα με τις άψογες αναλογίες τους.

Και μπορεί να λατρεύουμε τις ξένες stars αλλά και τα κορίτσια της εγχώριας showbiz δεν πάνε πίσω ούτε από προσόντα ούτε από κάλλος! Ποιος δεν έχει θαυμάσει το υπέροχο κορμί της Υβόννης Μπόσνιακ την οποία ο φωτογραφικός φακός ακολουθεί κατά πόδας στις διακοπές της στην Μύκονο, αλλά και της Ντορέττας Παπαδημητρίου η οποία μάλλον πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να μας πείσει ότι είναι μητέρα δύο παιδιών. Στις καλλίγραμμες αναμφισβήτητα συγκαταλέγεται και το μοντέλο Ευαγγελία Αραβανή αλλά και η εγκυμονούσα και πολύ όμορφη Μαριέττα Χρουσαλά.

Διαβάστε επίσης:

Hollywood report: οι διάσημες star φορούν τα πιο προκλητικά τους μαγιώ

Μύκονος Volume 4: Όλοι χωράτε!