Vanessa Paradis: Αγκαλιές στο Παρίσι με τον John Nollet (φωτό)

Vanessa Paradis: Αγκαλιές στο Παρίσι με τον John Nollet (φωτό)

Της παρηγοριάς ή κάτι παραπάνω;

Αφού έσπασε και τη σιωπή της σχετικά με τον χωρισμό της με τον επί 14 χρόνια σύντροφό της και πατέρα των 2 της παιδιών, Johnny Depp, η Vanessa Paradis αποφάσισε να το ρίξει έξω και έτσι έκανε με τον κομμωτή της John Nollet στο Παρίσι.

Η πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός-τραγουδίστρια Vanessa Paradis, απραήταν διαχυτική και 'φιλική' με τον Nollet, και τον φίλησε ουκ ολίγες φορές μετά το τέλος της βραδιάς την ώρα που την άφηνε σπίτι της. Οι αγκαλιές δε, σε πλήρη επανάληψη! Οι δυό τους άγγιζαν τα πρόσωπα ο ένας του άλλου ενώ υπήρχε και μία στιγμή που απαθανάτησε ο φακός την πόρτα της μετά απο πολλές βαθιές αγκαλιές που έμοιαζε με φιλί στο στόμα καθώς τα κεφάλια τους δεν αποχωρίστηκαν και δεν στράφηκαν ούτε δεξιά ούτε αριστερά για ώρα.

Λες και αυτή η απατημένη να άνοιξε τα μάτια της; Η Paradis δήλωσε στο Harper's Bazaar Σεπτεμβρίου «Η αγάπη είναι το πιο δυνατό και εύθραυστο πραγμα που έχουμε στη ζωή. Τίποτα δεν είναι ποτέ δεδομένο, αλλά αν βλέπεις κάτι στον έρωτα που δεν τραβάει απ' την αρχή ποτέ δεν θα λειτουργήσει. Μην το πιέζεις...»

Και συνέχισε: «Όταν συναντάς τον έρωτα της ζωής σου, είναι απλά εμφανές και έρχεται φυσικά και εύκολα- όμως μαθαίνεις συνεχώς. Κάποιες φορές μπορεί να βρεθείς σε μία δυστυχισμένη σχέση, όπου είσαι μεν πολύ ερωατευμένη με κάποιον, αλλά σε κάνει δυστυχισμένη όμως εσύ σκέφτεσαι πως μπορεί να τα καταφέρετε και να λειτουργήσει... »

Η Paradis μίλησε και για την άρνησ'η της να υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις: «Δεν δουλεύω στην Αμερική, οπότε δεν νιώθω την πίεση».

Όσο για το τι ψάχνει σε έναν άντρα; «Λοιπόν, ο τύπος που με ελκύει είναι οπωσδήποτε δημιουργικός. Δημιουργικός με σπινθιροβόλο βλέμμα και όμορφο στόμα»

Λέτε να τον βρήκε;

Διαβάστε ακόμη:

Vanessa Paradis: Η πρώτη συνέντευξη μετά το χωρισμό

Ο Johnny Depp θέλει πίσω την Vanessa Paradis

Johnny Depp: και χωρισμένος και παρατημένος