Η Jodie Foster συμβουλεύει την Kristen Stewart

Η Jodie Foster συμβουλεύει την Kristen Stewart

Όταν οι διάσημοι λένε την άποψή τους, για το σκάνδαλο Stewart.

H 49χρονη Jodie Foster είναι άλλη μια star που παίρνει θέση στο σκάνδαλο Stewart και μάλιστα τάσσεται με το μέρος της. Συγκεκριμένα η ιδία πιστεύει πώς όλοι πρέπει να δείξουμε λίγη συμπόνια, όταν πρόκειται για την προσωπική ζωή των celebrities.

Σε συνέντευξή της για την "Daily beast", η Foster σχολιάζει πώς η σημερινή κοινωνία έχει εμμονή με τη "φήμη", ενώ θυμάται τα γυρίσματα της ταινίας "Panic room" στην οποία, η 11χρονη τότε Kristen Stewart έπαιζε την κόρη της.

«Το αγάπησα αυτό το παιδί», θυμάται η Foster. «Ήμουν έγκυος εκείνη την εποχή και σκεφτόμουν και έπιανα τον εαυτό μου να ονειρεύεται για το παιδί που θα αποκτούσα. Θα ήταν σαν την Kristen; Με όλο αυτό το υπέροχο ταλέντο; Υποτίθεται ότι ηθοποιοί που γίνονται celebrities, πρέπει να είναι ευγνώμονες για το ενδιαφέρον του κόσμου. Ούτως ή άλλως πληρώνονται γι αυτό. Για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους, η αμοιβή που παίρνεις για την ερμηνεία στην ταινία δεν περιλαμβάνει το δικαίωμα να εισβάλει κάποιος στην ιδιωτική σου ζωή

Και κάπως έτσι τελειώνει η υπερασπιστική γραμμή της ηθοποιού προς την νεότερη συνάδελφό της, Kristen, που έχει γίνει η εύκολος στόχος των Media. Η Foster εξηγεί ότι και αυτό θα περάσει και θα "ξεφουσκώσει" όπως όλα τα γεγονότα.
Σοφά λόγια από την Jodie Foster.