Η υπουργός Μπελούτσι και ο Ethan Hawke...

Η υπουργός Μπελούτσι και ο Ethan Hawke...

Ο Ίθαν Χοκ, διαβάσαμε, είναι σε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Μεσσηνία, όχι για διακοπές αλλά για το γύρισμα ταινίας. Εκεί βρέθηκε και η υπουργός κ. Μόνικα Μπελούτσι... συγγνώμη κ. Όλγα Κεφαλογιαννη!

Η κ. Κεφαλογιάννη βρέθηκε επίσης εκεί, για δουλειά και όχι για διακοπές, θέλοντας να προωθήσει τον «κινηματογραφικό» τουρισμό για τη χώρα. Οι δυο τους συναντήθηκαν και ο Ίθαν Χοκ την χαρακτήρισε Ελληνίδα Μόνικα Μπελουτσι! Αν ενθυμούμαι καλώς –που σίγουρα ενθυμούμαι- τα ίδια με τον κινηματογραφικό τουρισμό είχε επιχειρήσει να κάνει και ο κ. Αβραμόπουλος, τρέχοντας μάλιστα και στο Λος Άντζελες σε ειδικές βεγγέρες και πάρτι.

Όμως, άιντε να κάνουν ταινία οι άνθρωποι στην Ελλάδα! Είναι τόσο ακριβά τα πάντα γύρω μας που καφέ στα συνεργεία να πάρουν και τυρόπιτες θα πέσει έξω ο προϋπολογισμός της ταινίας! Και ενώ κάποτε η Ελλάδα ήταν παράδεισος για μεγάλες παράγωγες, λόγω φυσικών φωτισμών και τοπίου, εδώ και χρόνια, τρεις ταινίες έχουν γυριστεί, το Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλλι, το Μάμα Μία, και δυο σκηνές στη Λάρα Κροφτ, ενώ στο Μόναχο παίζεται αν ήταν η Αθήνα όπως λεγόταν ή η φτηνότατη Σοφία που βολεύει για γυρίσματα.

Η υπουργός κ. Μπελ...Κεφαλογιάννη είναι γεγονός πως κάνει ότι μπορεί. Το θέμα είναι τι μπορεί πια...