Η Aniston απαιτεί προγαμιαίο συμφωνητικό από τον Theroux

Η Aniston απαιτεί προγαμιαίο συμφωνητικό από τον Theroux

Αν νομίζατε πως η Aniston θα παντρευόταν έτσι απλά, τυφλωμένη από έρωτα, γελαστήκατε

Σύμφωνοι, στον έρωτα πρέπει να δινόμαστε χωρίς δισταγμούς, χωρίς "βαρίδια", φοβίες, δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις. Στην θεωρία τουλάχιστον. Και στις ταινίες.
Όμως όταν είναι κάποιος ρεαλιστής, και όταν ακόμη περισσότερο, το διακύβευμα είναι μια περιουσία που κυμαίνεται περίπου στα 120 εκ. δολάρια, φροντίζει να έχει και Plan b.

Και σαν ηθοποιός η Jennifer Aniston γνωρίζει από σενάρια - και όχι μόνο ταινιών, όπου συνήθως στους ρόλους της δίνεται κάποιο happy end. Από προσωπική, πικρή, εμπειρία, έχει δει τον γάμο της με τον Brad Pitt να διαλύεται εν μια νυκτί (που λέει ο λόγος), έτσι φροντίζει, όπως φαίνεται, να μην αντιμετωπίσει προβλήματα σε περίπτωση που συμβεί κάποιος "μακριά - από - αυτή" χωρισμός με τον μέλλοντα σύζυγο, Justin Theroux. Όπως αναφέρουν ΜΜΕ στις ΗΠΑ, του ζήτησε να υπογράψουν λοιπόν ένα προγαμιαίο συμφωνητικό, κάτι που συνηθίζεται σε μεγάλο βαθμό στις ΗΠΑ, και όχι μόνο σε διάσημα ζευγάρια, αλλά κάθε φορά που έρχονται σε γάμου κοινωνία δυο άνθρωποι με "άνισες" περιουσιακές καταστάσεις.

Θα πείτε, ακόμα δεν το είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε; Αν είχατε και εσείς στην τράπεζα περίπου 120 εκατομμύρια δολάρια, και τότε θα σας έβλεπα τι θα ζητούσατε. Μισή ντουζίνα συμβόλαια, όρκο σε Ευαγγέλια, και υπόσχεση στην προσκοποική του τιμή - όλα ταυτόχρονα!

Διαβάστε επίσης: Η Jennifer Aniston είπε «Ι do» στον Justin Theroux


Πόσων καρατίων είναι το δαχτυλίδι αρραβώνων της Jennifer Aniston;