Εδω ο κόσμος χάνεται, οι Έλληνες celebrities κάνουν διακοπές ...

Εδω ο κόσμος χάνεται, οι Έλληνες celebrities κάνουν διακοπές ...

Άλλος για Μύκονο τράβηξε και άλλος για...Πάρο πήγε

Η Έλενα Παπαβασίλειου μαζί με την Σόφη Πασχάλη κάνουν γυμναστική με μπικίνι στην Ανάβυσσο, με τόσες φωτογραφίες τους να δημοσιεύονται που ο φωτογράφος πρέπει να γυμναζόταν και αυτός για να πετύχει τέτοιες λήψεις. Η Ελένη σε λίαρ τζετ και θαλαμηγό. Ο Λιάγκας με την αγωνία του φρέσκου ψαριού και του φτηνού αστακού για τον λαό.
Σκορδά, Χρηστίδου σε διακοπές όλο το καλοκαίρι χωρίς έγνοιες για τα χαράτσια του Οκτωβρίου. Πόζες στις παραλίες. Μαγιό! "Επίθεση" τρυφερότητας για Δέλλα και Μαστροκώστα. Η Ζέτα έχει κτήμα τέσσερα στρέμματα στην Πάρο. Και κάτι άλλοι αγόρασαν βίλλες αλλά δε το λένε για να διατηρήσουν λαϊκό προφίλ! Η Στικούδη δεν νοιάζεται για όλους όσοι λένε πως από κορμί φωνάρα και φωνή μουγκή και τονίζει πως δεν μας αρέσουν όμως ούτε καλλιτέχνες με ταλέντο αλλά χωρίς εμφάνιση (suffer Γαλάνη, που δεν βάζεις σορτσάκι να τραγουδήσεις!).

Ο Παναγιώτης Πετράκης έσωσε τη ζωή μια θαυμάστριας του από αυτοκτονία ενώ ήθελε να γίνει δεσπότης στα παιδικά του χρόνια και δικαίως. Και χρυσά φοράνε και ψέλνουν! Οι διάσημοι Έλληνες κάνουν διακοπές στη Μύκονο, δηλαδή ο Πετρέλης και ο Φραγκολιάς! Εκεί θα παντρευτεί και η Εύα Λάσκαρη τον αγαπημένο της, που της έκανε πρόταση γάμου στη Σκωτία όμως. Ο Κασσιδιάρης ανέβασε φωτογραφία του απ'τις διακοπές του στην άκρη της Πελοποννήσου. Φυσικά και το μαγιό του ήταν μαύρο!

Ηθικό δίδαγμα; Εδώ ο κόσμος χάνεται και εκείνοι πέρα βρέχει...