Κατερίνα Παπουτσάκη: Γιατί ανέβαλε το μήνα του μέλιτος;

Κατερίνα Παπουτσάκη: Γιατί ανέβαλε το μήνα του μέλιτος;

Οι υποχρεώσεις της Κατερίνας

Το φετινό Καλοκαίρι της Κατερίνας Παπουτσάκη ήταν, για τους προφανείς λόγους, ένα από τα σημαντικότερο της ζωής της. Ο γάμος της με τον Παναγιώτη Πιλαφά ήταν η είδηση του μήνα, αλλά η ημερομηνία που το ζευγάρι επέλεξε (στις 28 Αυγούστου), δεν τους άφησε περιθώρια να περάσουν το μήνα του μέλιτος, κάπου μακριά και απομονωμένοι. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Κατερίνας τους έκαναν να επιστρέψουν σύντομα στην Αθήνα. Έτσι μετά το γάμο το ζευγάρι παρέμεινε στη Δονούσα για λίγες ήσυχες ημέρες, μέχρι που οι πρόβες του θεάτρου τους έκαναν να μαζέψουν τις βαλίτσες τους και να επιστρέψουν στην Αθήνα.

Αυτή την εποχή η Κατερίνα ζει τον πυρετό των προβών και μάλιστα για δύο παραστάσεις. Η μία είναι η περσινή παράσταση "Απατεώνες και Τζέντλεμεν" που θα ανέβει στο Παλλάς στις 20 Σεπτεμβρίου για λίγες παραστάσεις, ενώ ταυτόχρονα άρχισαν εντατικά οι πρόβες για το έργο " Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος", το οποίο θα ανέβει λίγο αργότερα στο θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης. Στην κωμωδία του Νίκου Τσιφόρου και του Πολύβιου Βασιλειάδη, η Κατερίνα θα αποδοθεί το ρόλο που όλοι αγαπήσαμε με τη Τζένη Καρέζη. Δίπλα της θα βρεθούν ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Τζένη Μπότση κ.ά
Ο απαιτητικός χειμώνας μπορεί να έκανε την Κατερίνα να αναβάλει το μήνα του μέλιτος, αλλά για τους ερωτευμένους ανθρώπους κάθε μέρα, είναι μήνας του μέλιτος.