Oι πιο αστείες (και τρομακτικές) celebrity φωτογραφίες

Γωγώ Φούντα
Oι πιο αστείες (και τρομακτικές) celebrity φωτογραφίες

Γιατί πάντα κάποιος paparazzi παραμονεύει...

Mπορεί να ξέρουν από πρώτο χέρι να ποζάρουν και φυσικά να γνωρίζουν απ'έξω κι ανακατωτά ποιες πόζες τους κολακεύουν και ποιες όχι, ωστόσο είναι και κάποιες φορές που οι stars πιάνονται στα πράσα και μας δίνουν πόζες τουλάχιστον αστείες έως και τρομακτικές!

Την εβδομάδα που μας πέρασε, ως συνήθως οι paparazzi επιδόθηκαν στο ανελέητο κυνηγητό των διασημότερων celebrity, με αποτέλεσμα να τους απαθανατίσουν σε πόζες που και οι ίδιοι θα ήθελαν να ξεχάσουν.

Η Oprah Winfrey επιδεικνύει τα τεράστια νύχια της ως κακιά μάγισσα του παραμυθιού, η Selma Blair υποδύεται το... ρομποτάκι και ο πρίγκιπας William τρέχει σαν τρελός και γκαφατζής για να πιάσει μία μπάλα από... στάχυ! Η Lady GaGa για ακόμη μία φορά επιβεβαιώνει τις υποψίες ότι είναι εντελώς τρελή, ενώ η Miley Cyrus και η Nicki Minaj ανοίγουν διάπλατα τα στόματά τους περιμένοντας προφανώς κάποια μύγα να μπει μέσα.

Αρκετά απολαυστική είναι η φωτογραφία της Kate Moss, η οποία την απεικονίζει να προσπαθεί να σταθεί με το ζόρι στα πόδια της αλλά και αυτή του Jude Law ο οποίος μάλλον θυμήθηκε ότι είναι Άγγλος και είπε να βγάλει το εγγλέζικο attitude στη... φάτσα του! Τέλος, Oscar γελοιότητας και κακομοιριάς παίρνει η πάλαι ποτέ καλλονή του Hollywood Kristie Alley, η οποία θυμίζει περισσότερο ζουλού παρά διάσημη ηθοποιό!

Διαβάστε επίσης:

H Lady Gaga είναι περήφανη για το σώμα της

H Miley Cyrus πήρε σειρά στο κρεβάτι του Ashton Kutcher