Christina Aguilera: «Είμαι ένα χοντρό κορίτσι»

Christina Aguilera: «Είμαι ένα χοντρό κορίτσι»

Τι απάντησε στην εταιρία που την θέλει αδύνατη;

Τον τελευταίο καιρό το βάρος της διάσημης Christina Aguilera μπήκε κάτω από το μικροσκόπιο των Media. Κάθε φωτογραφία της από συναυλία ή από δημόσια εμφάνιση συνοδεύεται και από ανάλογη λεζάντα που αναφέρει πώς η τραγουδίστρια έβαλε πολλά κιλά. Σε ένα χώρο τόσο ανταγωνιστικό όπως το Hollywood δεν μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι τα studio και οι μάνατζερ πιέζουν τους τραγουδιστές να δείχνουν όσο πιο αδύνατοι γίνεται.

Σε συνέντευξή στο περιοδικό Billboard η Christina μεταξύ άλλων μιλάει για την πίεση που δέχτηκε από τη μουσική βιομηχανία να δείχνει όσο πιο αδύνατη γίνεται. Είπε χαρακτηριστικά: «Στη διάρκεια του promotion για το άλμπουμ Stripped, το 2002, είχα κουραστεί να προσπαθώ να δείχνω ένα αδύνατο λευκό κορίτσι. Εγώ είμαι από το Εκουαδόρ αλλά οι άνθρωποι αισθάνονται πιο ασφαλείς όταν με περνούν για αδύνατο, λευκό κορίτσι με μπλε μάτια. Την επόμενη φορά που με είδε η εταιρία μου ήμουν πιο παχουλή, πιο μελαχρινή και με σκουλαρίκια παντού. Αυτό δεν ήταν και εύκολο να το καταπιούν γιατί είχα παχύνει περίπου 8 κιλά κατά τη διάρκεια του promotion και της περιοδείας. Συγκάλεσαν έκτακτο meeting για να αντιμετωπίσουν το γεγονός ότι είχα παχύνει. Βασικά μου είπαν ότι η αλλαγή στα κιλά μου επηρεάζει πολλούς ανθρώπους και πολύς κόσμος που δουλεύει στην εταιρεία θα έμενε άνεργος αφού εγώ δεν θα πουλούσα δίσκους ή εισιτήρια για τα shows πια, επειδή ήμουν χοντρή», θυμάται η Christina η οποία συμπλήρωσε πώς «ήμουν νέα και έχασα τα κιλά γρήγορα και ήμουν αδύνατη σαν οδοντογλυφίδα στο promotion του Back to Basics το 2006».
Όμως σήμερα δεν είναι νέα ούτε άβγαλτη και πλέον θέτει τους δικούς της όρους στην εταίρας της. Έτσι στη νέα της περιοδέια αναγκάστηκε να τους πει: «Δουλεύετε με ένα χοντρό κορίτσι. Καλό είναι να το ξέρετε και να το χωνέψετε. Χρειάζονται υπενθύμιση μερικές φορές ότι δεν τους ανήκω. Είναι το σώμα μου και το σώμα μου δεν βάζει πια κανέναν σε κίνδυνο να χάσει λεφτά. Το σώμα μου δεν είναι σε διαπραγματευση με αυτό τον τρόπο πλεόν».