Ο Tom Ford έγινε πατέρας!

Γωγώ Φούντα
Ο Tom Ford έγινε πατέρας!

Ο διάσημος σχεδιαστής απέκτησε το πρώτο του παιδί...

Aκόμα ένα διάσημο gay ζευγάρι καλωσόρισε στον κόσμο το πρώτο του παιδί. Ο λόγος για τον διάσημο σχεδιαστή Tom Ford και τον εδώ και 25 χρόνια σύντροφό του Richard Buckley οι οποίοι απέκτησαν ένα αγοράκι το οποίο και σκοπεύουν να ονομάσουν Alexander.

Tα νέα, διέδωσε πρώτο το περιοδικό Love με το ακόλουθο tweet: «Συγχαρητήρια στον Tom Ford και τον Richard Buckley oι oποίοι ανακοίνωσαν τη γέννηση του γιου τους Alexander John Buckley Ford».

Το μωρό, που σύμφωνα με φήμες ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας ήταν κάτι που επιθυμούσε εδώ και χρόνια ο διάσημος σχεδιαστής. «Πάντα ήθελα να αποκτήσω παιδιά. Ωστόσο, ο σύντροφός μου δεν είχε την ίδια επιθυμία κι έτσι είχα πάρει απόφαση ότι δε θα γίνω πατέρας. Παρόλα αυτά, αν ποτέ τελικά γίνουμε γονείς, ο κόσμος θα το μάθει αφού το μωρό γεννηθεί», είχε δηλώσει παλαιότερα.

«Δεν σκοπεύω να εκμεταλευτώ το παιδί μου για τη δημοσιότητα και το πιο πιθανό είναι ο κόσμος να μη δει ούτε το πρόσωπό του μέχρι να γίνει 18 ετών».

Σχετικά με το σύντροφό του και τη σχέση μεταξύ τους είπε: «Είμαστε μαζί από το 1986. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα ήξερα ότι ήταν ο άνθρωπός μου. Την πρώτη φορά που βγήκαμε για ποτό, ήταν σαν να γνωριζόμασταν χρόνια. Είμαι ο τύπος που αγαπάει τις σχέσεις και πραγματικά απολαμβάνω να μοιράζομαι με κάποιον τη ζωή μου είτε είμαι gay, είτε straight».

Παρόμοια συναισθήματα μοιράζεται και ο Buckley για τον Ford, ο οποίος με αφορμή την περιπέτεια υγείας που είχε πρόσφατα είπε: «Δε θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Tom. Δε θέλω ούτε να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν του συνέβαινε κάτι. Για μένα ο Tom είναι όλη μου η ζωή».

Διαβάστε επίσης:

«Natalia»: η Tom Ford τσάντα που αρχίζουν να λατρεύουν οι celebrities

H καμπάνια παπουτσιών του Tom Ford