Ο Άλεξ Κάβδας μας μιλά για την εμπειρία του ως Urban Adventure Ambassador της HTC!

Ο Άλεξ Κάβδας μας μιλά για την εμπειρία του ως Urban Adventure Ambassador της HTC!

Ως ένας από τους τρεις πρεσβευτές της Ελλάδας στο πρόγραμμα Urban Adventure Ambassador της HTC, ο Άλεξ έζησε μια μοναδική εμπειρία ήχου, εικόνας και διάδρασης, την οποία μας διηγείται με κάθε λεπτομέρεια.

Πως ένιωσες όταν σου ζητήθηκε να είσαι ο ένας από τους τρεις Urban Adventure Ambassadors της HTC;

Ήταν μία έκπληξη αρχικά, ευχάριστη βεβαίως, και όταν συνειδητοποίησα τί ακριβώς θα χρειαζόταν να κάνω χάρηκα ακόμη περισσότερο, αφού έπεφτε διάνα μέσα στις καθημερινές μου συνήθειες: φωτογράφιση ξεχωριστών στιγμών μέσα στην ημέρα μου και μάλιστα με ένα από τα καλύτερα κινητά του κόσμου, το HTC One X! Πραγματικά, ήταν μια μοναδική εμπειρία να έχω την ευκαιρία να είμαι μέρος ενός ευρωπαϊκού project "HTC Urban Adventure" και να δώσω το προσωπικό μου στίγμα σε αυτό.

Είχες χρησιμοποιήσει ποτέ κινητό ΗTC πριν; Κι αν όχι, πως ήταν η πρώτη φορά που το έπιασες στα χέρια σου και ξεκίνησες να το λειτουργείς;

Ήταν η πρώτη φορά που αποκτούσα ένα δικό μου HTC και η γνωριμία μας ήταν μοιραία. Ο σχεδιασμός επικεντρωμένος στην ανατομία της παλάμης, η υφή άμεσα αναγνωρίσιμη, όλα συνέβαλλαν στο να μη θέλω ποτέ να το αφήσω από το χέρι μου. Το android ομολογώ αρχικά με ξάφνιασε με τις πολλαπλές του δυνατότητες, μόλις όμως εναρμονίστηκα στη λογική του το καταδιασκέδασα και αποτελεί πλέον και τη μοναδική μου επιλογή!

Πως ήταν η εμπειρία σου ως Urban Adventure Ambassador και πόσο βοήθησε το HTC One X στο να αποτυπώσεις την καθημερινότητά σου σε ήχους και εικόνες;

Το HTC One X που εγώ γνώρισα, έχει ανεπανάληπτη ευελιξία στη φωτογραφική και βίντεο κάμερα και πρωτοφανή ταχύτητα που σου επιτρέπει να πετυχαίνεις πάντα τη λήψη την κατάλληλη στιγμή! Χάρη στην εκπληκτική του κάμερα και στον κρυστάλλινο ήχο, ο χρήστης του έχει τη δυνατότητα να αποτυπώσει στη μοναδική του κάμερα κάθε στιγμή και να κρατήσει στη μνήμη του ζωντανούς τους ήχους και τις εικόνες όπως την πρώτη στιγμή.

Σε μια εποχή που τα smartphones έχουν γίνει προέκταση του χεριού μας και το πλέον απαραίτητο gadget στη ζωή μας, τι πιστεύεις πως κάνει το HTC One X ξεχωριστό από όλα τα υπόλοιπα;

Τα χαρακτηριστικά που το κάνουν ασυναγώνιστο είναι 3: η εκπληκτική κάμερα, ο κρυστάλλινος ήχος -τί καλύτερο για εμάς τους μουσικο-μανείς!- και ο τετραπύρηνος επεξεργαστής που κάνει τις πολλαπλές χρήσεις υπαρκτή πραγματικότητα.

Εκτός από τα προφανή (κλήσεις, μηνύματα), ποιες είναι οι λειτουργίες που θες να έχει ένα κινητό, τόσο πρακτικές όσο και ψυχαγωγικές, και ποιες από αυτές κάλυψε το HTC One X;

Όσων αφορά στις πρακτικές χρήσεις, μου είναι απαραίτητη η εύκολη χρήση e-mail και η ταχεία ανεύρεση επαφών, ώστε να με διευκολύνουν στη δουλειά μου. Ψυχαγωγικά αυτό που μετράει είναι η ύπαρξη πληθώρας εφαρμογών που δε με αφήνουν στιγμή χωρίς κάποια απασχόληση. Το HTC One X δε με απογοήτευσε σε καμία από τις δύο κατηγορίες.

Ως Urban Adventure Ambassador, θα θέλαμε να μας πεις τα τρία πράγματα που αγαπάς περισσότερο στην Αθήνα και τους τρεις λόγους που σε έκαναν να αγαπήσεις την HTC εμπειρία σου.
Μου αρέσει να τριγυρίζω στην πόλη και να ανακαλύπτω κρυφές γωνίες, ανεξερεύνητες, που κρατούν ακόμη κομμάτι της μαγείας της. Το HTC One X μου επέτρεψε μέσα από τους φακούς του να δω την Αθήνα με άλλα μάτια και να τη γνωρίσω ένα κομματάκι καλύτερα!