Ποια διάσημη 56χρονη γεροντομπεμπέκα ντύθηκε έτσι για το Halloween;

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημη 56χρονη γεροντομπεμπέκα ντύθηκε έτσι για το Halloween;

Τώρα καταλαβαίνουμε από που πήραν οι κόρες...

Eίναι μητέρα τριών διάσημων, χωρίς λόγο βέβαια, γυναικών. Είναι 56 ετών, εντελώς ξεμωραμένη και θεώρησε σωστό και... καλαίσθητο να ντυθεί, στο πλαίσιο των εορτασμών του Halloween, Wonder Woman!

O λόγος φυσικά για την Kris Jenner, μητέρα της Kim, Kourtney και Khloe Kardashian η οποία φαίνεται να μην έχει καμία αίσθηση της πραγματικότητας! Η big mama λοιπόν πόζαρε όλο καμάρι με την υπερβολικά σέξι, ακόμα και για 20χρονη, στολή της Wonder Woman, και χωρίς φυσικά να χαθεί χρόνος, και γεμάτη περηφάνεια ανέβασε τη «χαριτωμένη» πόζα της στο Twitter! Ωστόσο, η Kris λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς στη φωτογραφία φαίνεται πεντακάθαρα η μία της θηλή, με αποτέλεσμα να την κατεβάσει κακήν κακώς!

Ωστόσο, και επειδή μάλλον η κόρη της Khloe, θεώρησε σωστό όλος ο κόσμος να... θαυμάσει το στήθος της μητέρας της, ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Twitter τη συγκεκριμένη φωτογραφία, γράφοντας από κάτω «Γεια σας θηλές! Αυτή είναι η μαμά μου»!

Περιττό να πούμε ότι όλες οι γυναίκες της οικογένειας Kardashian έχουν πάθει ουκ ολίγες φορές παρόμοια ατυχήματα, οπότε η μία καταλαβαίνει απόλυτα την άλλη! Τι γλυκό...

Διαβάστε επίσης:

Η μαμά της Kim Kardashian οργανώνει την κηδεία της

Celeb ατάκα: «Έκανα σεξ στα 14 ξεκινώντας αντισυλληπτικά που μου έδωσε η μαμά μου!»

Kim Kardashian: Αγοράζει Lamborghini στον Kanye για τα γενέθλιά του!