Από ποιον γυναικά star του Hollywood, κρατά τις φίλες της μακριά η Jennifer Aniston;

Από ποιον γυναικά star του Hollywood, κρατά τις φίλες της μακριά η Jennifer Aniston;

Γιατί η ίδια την έχει πατήσει αρκετές φορές...

H Jennifer Aniston έχει αποδείξει ότι είναι μια από τις star, η οποία ξέρει να διατηρεί καλές φιλικές σχέσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι έχουν να πουν μόνο καλά για το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά της.


Αυτή τη φορά η Jen, θέλησε να πάρει θέση και να προστατεύσει τη φίλη της Ashley Cusato. Από ποιόν; Mα από τον... Mel Gibson, με τον οποίο η Ashley βγαίνει εδώ και ένα μήνα. Συγκεκριμένα λέγεται ότι η όμορφη, ελληνικής καταγωγής, ηθοποιός συμβούλεψε τη φίλη της να μείνει μακριά από τον Gibson.

Όπως τόνισε, μπορεί να τον θαυμάζει ως ηθοποιό, παρόλα αυτά τον θεωρεί κακό πρότυπο άντρα. «Είναι γυναικάς και επιρρεπής στην απιστία! Δε θα ήθελα να σε δω πλάι του. Είναι ο τύπος άντρα που σίγουρα θα σε πληγώσει.» φέρεται να είπε η Aniston. H φίλη της όμως επέμενε ότι ο γνωστός ηθοποιός θα αλλάξει για χάρη της και δε θα επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος. Φυσικά η Aniston, μαθημένη σε ερωτικές απογοητεύσεις και έχοντας δοκιμάσει αρκετές φορές να επενδύσει σε διάφορες σχέσεις, της χαμογέλασε και την επιβεβαίωσε ότι οι άντρες που είναι μαθημένοι να... κερατώνουν δεν αλλάζουν ποτέ.


Καλή στις συμβουλές η Jennifer... μιλάει εκ πείρας άλλωστε. Τι γνώμη να έχει για όλα αυτά άραγε ο Mel Gibson;

Διαβάστε ακόμα:

Jennifer Aniston – Justin Theroux: Ψάχνουν για έπιπλα

Ποιοι Brangelina; Aniston και Theroux μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό σε κοινή εμφάνιση

Jennifer Aniston: Eτοιμάζεται να στείλει... συγχωροχάρτι στον Brad Pitt!