Δείτε τι έπαθε ο Daniel Craig από τις πολλές... μπύρες (video)

Γωγώ Φούντα
Δείτε τι έπαθε ο Daniel Craig από τις πολλές... μπύρες (video)

Το Skyfall επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη στους φαν του 007!

Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε τον πιο cool και ατσαλάκωτο πράκτορα του κόσμου, να αντικαθιστά το κλασικό και απόλυτα σικ ποτό του με... μπύρα; Κι όμως, στη νέα ταινία του James Bond, ο πρωταγωνιστής Daniel Craig, φαίνεται ότι απαρνείται το ποτό που έχει γίνει σήμα κατατεθέν του όλα αυτά τα χρόνια, το dry martini, και το ρίχνει στις... μπύρες, υπενθυμίζοντας ότι πάνω απ'όλα είναι ένας κλασικός άντρας!

Ο διάσημος βρετανός ηθοποιός λοιπόν, κάθισε στον καναπέ της δημοφιλούς αμερικανικής εκπομπής, The Tonight Show με οικοδεσπότη τον Jay Leno και προς μεγάλη του έκπληξη, παρακολούθησε ένα απίστευτο και άκρως χιουμοριστικό video που τον δείχνει με... μπυροκοιλιά, προιόν φυσικά μοντάζ μιας και ο ίδιος ο Craig φημίζεται για το... six pack του!

Παρά το γεγονός ότι οι ορκισμένοι φαν του διάσημου πράκτορα έχουν ξεσηκωθεί λόγω της συγκεκριμένης και ιδιαιτέρως τολμηρής αλλαγής, ο Craig έσπευσε να υπερασπιστεί την επιλογή της παραγωγής: «Όπως καταλαβαίνετε, μία τόσο μεγάλη παραγωγή, όσο η συγκεκριμένη, θα ήταν αδύνατο να γυριστεί χωρίς... γενναιόδωρους υποστηρικτές. Μία από αυτές ήταν και η Heineken. Μπορεί ο Bond να αντικαθιστά το αγαπημένο του ποτό με μπύρα, αλλά αν προσέξετε καλύτερα, πίνει και μαρτίνι»!

Και συνέχισε: «Σε όλες τις ταινίες του 007 διαφημίζονται διάφορα προιόντα. Έτσι και στη συγκεκριμένη παρουσιάζονται αρκετές διάσημες φίρμες. Εξάλλου, η φιλοσοφία του Ian Fleming και των μυθιστορημάτων του, ήταν ότι ο Bond είναι ένας καλοπερασάκιας ο οποίος θέλει να γεύεται όλες τις πολυτέλειες της ζωής».

Μπορεί λοιπόν, αυτή τη φορά να μην ακούσουμε τη θρυλική φράση «Shaken, not stirred», αλλά πολύ πιθανό στην επόμενη ταινία ο δημοφιλής πράκτορας να αράζει σε καφενεία με τα φιλαράκια του, να πίνει μπύρες και να χαιδεύει την φουσκωμένη του κοιλίτσα!

Διαβάστε επίσης:

Πόσο (υποτίθεται πως) κοστίζει ο James Bond στους Βρετανούς φορολογούμενους;

Πώς η Adele έκανε τον "σκληρό" Daniel Craig να κλάψει

Τα κορίτσια του 007 που αγαπήσαμε

Daniel Craig: κομψότητα, στυλ και ύφος ιδανικού James Bond