Ποια διάσημη celebrity έφυγε σαν κυνηγημένη, από την πίσω πόρτα κέντρου πλαστικής χειρουργικής;

Ποια διάσημη celebrity έφυγε σαν κυνηγημένη, από την πίσω πόρτα κέντρου πλαστικής χειρουργικής;

Είναι που δεν έχει κάνει καμία πλαστική επέμβαση...

Είναι διάσημη, είναι hot και απασχολεί μονίμως τα μέσα, με κάθε της κίνηση. Φροντίζει να είναι πάντα στην επικαιρότητα και για αυτό το λόγο υπερπροβάλλει και τη σχέση που έχει αυτό το διάστημα. Για ποια μιλάμε; Μα φυσικά για την Kim Kardashian. Αυτή τη φορά όμως η Kim σίγουρα ήθελε να περάσει απαρατήρητη, αλλά... δεν τα κατάφερε. Η υπερπροβολή βλέπεις, αυτά έχει!
Που όμως πιάστηκε στα πράσα η Kardashian; Η μελαχρινή celebrity, η οποία παρεμπιπτόντως, δήλωνε ότι δεν έχει κάνει καμία πλαστική επέμβαση, παρά μόνο κανά δυο μποτοξάκια έτσι για το καλό, πιάστηκε να αποχωρεί από πολύ γνωστό κέντρο πλαστικής χειρουργικής στο Mαïάμι, χθες το μεσημέρι. Η Kim που στο παρελθόν, όλο υπερηφανευόταν ότι δεν έχει τίποτα να κρύψει, εξού και η reality ζωή της, φαίνεται πως πια ξέρει να κρατάει μυστικό ό,τι δεν τη συμφέρει να γνωρίζει ο κόσμος.


Έτσι, λοιπόν, αντί να αποχωρήσει από την κεντρική είσοδο του κέντρου πλαστικής χειρουργικής, επέλεξε να... αποδράσει σαν κυνηγημένη από την πίσω πόρτα, συνοδευόμενη από τον καλύτερό της φίλο Jonathan Cheban!


Την επόμενη φορά, καλύτερα να κλείσει βραδινό ραντεβού, μπας και την γλιτώσει...

Διαβάστε ακόμα:

Οι αδελφές Kardashian ετοιμάζουν σειρά μακιγιάζ

Kim Kardashian: Αγοράζει Lamborghini στον Kanye για τα γενέθλιά του!

Τα παπούτσια του Kanye West κοστίζουν όσο ένα σπίτι