Sienna Miller και Jude Law: Το hippie chic ζει

Sienna Miller και  Jude Law: Το hippie chic ζει

Το ζευγάρι δήλωσε πως θέλει έναν χίπικο γάμο.

Για να είμαστε ακριβείς, τη δήλωση αυτή δεν την έκανε τόσο το ζευγάρι όσο η Sienna Miller μόνη της. Πιο αναλυτικά, ένα πρόσωπο του στενού οικογενειακού κύκλου της ηθοποιού παύλα μοντέλου παύλα fashion icon, είπε πως η Sienna θέλει έναν γάμο σε χίπικο στυλ, με λουλούδια στα μαλλιά και χαλαρή διάθεση, σε μια μικρή εκκλησία στην αγγλική εξοχή, πιθανότατα στην περιοχή του Devon ή του Dorset.

Ήδη ο Law της έδωσε ΤΟ δαχτυλίδι μέσα στα Χριστούγεννα και της αγόρασε ένα καινούργιο σπίτι στην περιοχή του Ηighgate στο Λονδίνο, το οποίο έχει δωμάτια για τα παιδιά του από τον προηγούμενο γάμο του, αλλά και ένα επιπλέον δωμάτιο για το μελλοντικό του μωρό με την Miller, κάτι που η ίδια έχει δηλώσει πώς θέλει άμεσα.

Για να επιστρέψουμε όμως στον γάμο των παιδιών των λουλουδιών, δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση μιας και η Sienna Miller ήταν αυτή που επανέφερε το hobo chic και την όλη χίπικη τάση στο στυλ τα τελευταία χρόνια. Ένας χίπικος γάμος με το ζευγάρι ξυπόλυτο στα χωράφια και με στάχυα στα μαλλιά ήταν τουλάχιστον αναμενώμενος. Το μόνο που δεν ξέρουμε ακόμα, είναι τι έχει να πει ο Jude για όλα αυτά.