Από τη φτώχεια στα μεγαλεία: Ποιοι celebrities ξεκίνησαν από πολύ χαμηλά;

Από τη φτώχεια στα μεγαλεία: Ποιοι celebrities ξεκίνησαν από πολύ χαμηλά;

Η υπομονή, η επιμονή, το ταλέντο και η τύχη τους αντάμειψαν!

Καλώς ή κακώς δεν γεννήθηκαν όλοι οι διάσημοι με ένα άστρο πάνω από το κεφάλι τους, ούτε κυλά βασιλικό αίμα στις φλέβες τους. Υπάρχουν όμως και συγκλονιστικές περιπτώσεις ατόμων που κανείς δεν θα περίμενε να τα καταφέρουν δεδομένης της ιστορίας τους.

Mark Wahlberg

Ο γνωστός ηθοποιός από τη Βοστώνη ήταν πολύ φτωχός και προέρχεται από διαλυμένη οικογένεια. Κατέφυγε στο έγκλημα από μικρή ηλικία. Μπαινόβγαινε στο αστυνομικό τμήμα της Βοστώνης από τα 15 έως τα 21 μέχρι που τον συνέλαβαν για απόπειρα δολοφονίας! Μπήκε αναμορφωτήριο για 45 μέρες και με τη βοήθεια του ιερέα της ενορίας του κατάφερε να εκτείσει την ποινή του με κοινωνική εργασία και να αφήσει πίσω του το παραβατικό παρελθόν του.

Leonardo DiCaprio

Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν μωρό και η μητέρα του τον μεγάλωσε μόνη. Παρότι ξεκίνησε να παίζει από την παιδική ακόμη ηλικία, η μητέρα του έκανε πολλές δουλειές για να τον στηρίξει. Ο DiCaprio ζούσε στις πιο κακόφημες γειτονιές του ανατολικού Los Angeles όταν ήταν παιδί και έκανε παρέα με ναρκομανείς και νεαρούς εγκληματίες. Η καριέρα του απογειώθηκε από μία θέση στην τηλεοπτική μεταφορά του Parenthood το 1993, γλιτώνοντάς τον από κακιές επιρροές.

Eddie Murphy

O διάσημος ηθοποιός μεγάλωσε στο Brooklyn. Μετά από το θάνατο των γονιών του, η μητέρα του αρρώστησε και εκείνος όπως και ο μικρότερος αδελφός του δόθηκαν σε ανάδοχες οικογένειες. Ο Murphy ζούσε σε προβληματικά σπίτια και ήθελε να ξεφύγει. Αντιμετώπιζε τα προβλήματα με αυτοσαρκασμό και black humor προσποιούμενος τη δική του δραματικά αστεία πραγματικότητα ακόμη και στο σχολείο. Τον ανακάλυψαν στα 15 του και ξεκίνησε το stand up comedy. Ο ίδιος έχει πει για τις επαγγελματικές του επιλογές: «Μέχρι να καθιερωθώ δεν έλεγα όχι σε καμία δουλειά. Δεν λες όχι σε λεφτά αν προέρχεσαι από τα μέρη μου».

Justin Bieber

Πριν τη διασημότητα, ο μικρός ζούσε κάτω από τα όρια της φτώχειας. Ο πατέρας του τους παράτησε και ζούσαν σε ένα σπίτι με αρουραίους ενώ εκείνος δεν είχε καν δικό του κρεβάτι. Ο Justin Bieber είχε πόρωση με τον Oliver Twist του Charles Dickens και να που κατάφερε να τον περάσει.

Demi Moore

Mεγάλωσε με την αλκοολική και διπολική μητέρα της, μαζί με έναν πατριό που την κακοποιούσε κάθε φορά που έπινε. Ο εθισμός τους δεν τους επέτρεπε να κρατήσουν κάποια δουλειά με αποτέλεσμα να μετακομίζουν συνεχώς. Μετά από μία εφηβεία με επιθετική συμπεριφορά, η Moore αποφάσισε να φύγει από το σπίτι και να μετακομίσει στο L.A. κυνηγώντας το όνειρό της να γίνει ηθοποιός.

Sarah Jessica Parker

Ούτε το απόλυτο fashion icon είχε όμορφα παιδικά χρόνια. Στιγματισμένη από τη φτώχεια και την ανέχεια σχεδόν δεν είχε φαγητό στο τραπέζι. Ο πατριός της άνεργος και η μητέρα της με προσωρινές, υποπληρωμένες δουλειές προσπαθούσε να ζήσει. Οι συμμαθητές της την περιφρονούσαν σχεδόν μέχρι την ενηλικίωση και μεγάλωσε χωρίς φίλους. έβγαινε στους δρόμους και έδινε τις δικές της μικρές παραστάσεις για να κερδίσει χρήματα για το σπίτι από παιδί. Στις αρχές του 1980 ένας ατζέντης την ανακάλυψε και την έστειλε σε μία οντισιόν, που σήμανε την αρχή της καριέρας της!

Hilary Swank

Η Hilary Swank μεγάλωσε σε ένα πάρκο με τροχόσπιτα με γονείς που είχαν κάνει φυλακή. Ο πατέρας της τους άφησε στα 8 της και η μητέρα της προσπαθούσε να βρει δουλειά οπουδήποτε. Εκείνη επίσης χωρίς φίλους αποτελούσε τον περίγελο του σχολείου. Η μητέρα της έχασε την δουλειά της και πάλι με αποτέλεσμα να μετακομίσουν στο Los Angeles. Ζώντας πια μέσα στο αυτοκίνητό τους, προσπάθησαν μαζί να κυνηγήσουν κάθε οντισιόν για τη μικρή Swank και αν κρίνουμε από τα Oscar της μάλλον αποζημιώθηκαν!

Διαβάστε ακόμη:

Αγαπημένοι σταρ που έφυγαν νωρίς!

Oι πιο διάσημοι γάμοι από συμφέρον