Gwyneth Paltrow: «Θα ήθελα πολύ ένα ακόμα παιδί, αλλά είμαι πια μεγάλη»

Gwyneth Paltrow: «Θα ήθελα πολύ ένα ακόμα παιδί, αλλά είμαι πια μεγάλη»

Η εξομολόγηση της ηθοποιού στο InStyle

Έχει ήδη δύο παιδιά με τον σύζυγό της, Chris Martin, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την Gwyneth Paltrow να επιθυμεί ένα ακόμα. Η 40χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε, σε συνέντευξή της στο περιοδικό InStyle ότι δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού παρότι γνωρίζει ότι μπορεί, πλέον, να είναι πολύ μεγάλη.

«Το μυαλό μου σκέφτεται ότι μάλλον έχω τελειώσει, τα παιδιά είναι μεγάλα πια και δεν θέλω να επιστρέψω στο σημείο όπου θα πρέπει να αλλάζω πάνες. Αλλά ένα κομμάτι μου θα ήθελε ένα ακόμα παιδί. Φυσικά, είμαι μεγάλη πια!», είπε η ηθοποιός. Η Paltrow πρόσθεσε ακόμα ότι δεν θα άλλαζε τίποτα στην οικογενειακή της ζωή. «Όταν γεννήθηκε η Apple, είχε τεράστια, καταγάλανα μάτια. Τα κοίταζα και με κοίταζαν κι αυτά, και ένιωθα ότι ήρθε στον κόσμο για να μου μάθει τα πάντα», είπε και συνέχισε «Μετά τη γέννηση του Moses, είχα επιλόχειο κατάθλιψη. Ήταν μία δύσκολη περίοδος και, εξαιτίας αυτής, πιστεύω ότι αναπτύξαμε μία σχέση με αμοιβαία κατανόηση».

Ποια είναι η δυσκολότερη ισορροπία που πρέπει να κρατήσει στον γάμο της με τον frontman των Coldplay, Chris Martin; «Μάλλον τα καλλιτεχνικά ταμπεραμέντα μας που πρέπει να συνυπάρξουν. Οι καλλιτέχνες είναι ευαίσθητοι. Έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Και οι μουσικοί χρειάζονται μία συγκεκριμένη ισορροπία και μία συγκέντρωση για να μπορούν να γράψουν. Το ταμπεραμέντο ενός ανθρώπου που είναι δημιουργικός από την φύση του, μπορεί να είναι πρόκληση».

Διαβάστε ακόμα:
H Gwyneth Paltrow βγάζει τον εαυτό της σε δημοπρασία!
Βήμα-βήμα: Το rock star look της Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow και Cameron Diaz ραπάρουν άγρια για τη διάσημη κολλητή τους (video)