Ποια σταρ είναι εθισμένη στα καθαρτικά, για να μένει αδύνατη;

Ποια σταρ είναι εθισμένη στα καθαρτικά, για να μένει αδύνατη;

Οι φήμες θέλουν την τραγουδίστρια να έχει έναν πολύ επικίνδυνο εθισμό

Οι σχέσεις μεταξύ νυν και πρώην συζύγου, στις περισσότερες σχέσεις, είναι λίγο περίεργες. Αν, μάλιστα, η νυν είναι ο λόγος διαζυγίου της πρώην, τα πράγματα μπορούν να πάρουν πολύ περίεργη τροπή.

leann_mesa

Μία τέτοια τροπή πήραν τα πράγματα στις σχέσεις μεταξύ της τραγουδίστριας LeAnn Rimes, με την πρώην γυναίκα του συζύγου της, Eddie Cibrian. Η εν λόγω πρώην, ονόματι Brandi Glanville, πρόσφατα δήλωσε σε συνέντευξή της στη Huffington Post ότι ο ένας από τους δύο γιους της με τον Cibrian, Mason, κατάπιε, καταλάθος τα καθαρτικά χάπια της Rimes «και αρρώστησε σοβαρά». Αμέσως ξέσπασε σάλος για την διατροφική διαταραχή της τραγουδίστριας που, σύμφωνα με τα tabloids, είναι εθισμένη στα επικίνδυνα χάπια.

Φυσικά, η Rimes δεν θα μπορούσε παρά να σπεύσει να απαντήσει στο site TMZ. «εξωπραγματικούς ισχυρισμούς» χαρακτήρισε τα λεγόμενα της Glanville και συμπλήρωσε ότι προσπάθησε να μην απαντήσει, στο παρελθόν, από σεβασμό στην οικογένειά της, αλλά ότι και οι παρενοχλήσεις που μπορεί να ανεχτεί έχουν ένα όριο. «Είναι ντροπή να υπάρχει μία πλευρά η οποία μονίμως διαδίδει ψέματα. Ξέρω ότι αυτού του είδους τα δράματα είναι ακριβώς ο σκοπός της. Εγώ και ο Eddie ελπίζουμε, για το καλό όλων μας, αυτό να αλλάξει».

Διαβάστε ακόμα:
H Demi Moore τα έφτιαξε με τον φίλο της κόρης της!
Γιατί η Julia Roberts περπατά χέρι χέρι με άλλη γυναίκα;
Nέο σκάνδαλο: Έχει κάνει sex tape η Emma Stone;