Η σπάνια εμφάνιση του Αντρέα Mικρούτσικου μετά από χρόνια

Η σπάνια εμφάνιση του Αντρέα Mικρούτσικου μετά από χρόνια

Δείτε πώς είναι σήμερα

Στη μεγάλη επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Να ζει κανείς ή να μην ζει" μεταξύ άλλων είδαμε και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται από σπάνια έως καθόλου σε δημόσιους χώρους που υπάρχουν φωτογράφοι και δημοσιογράφοι. Το καλοκαίρι που μας πέρασε εμφανίστηκε στο Ηρώδειο στην συναυλία του αδερφού του Θάνου Μικρούτσικου και σχεδόν πέρασε τρέχοντας από τους φωτογράφους, όμως στη χθεσινή παρέα αν και προσπάθησε να βρεθεί μακριά τα flash εν τούτοις πόζαρε για τους φωτογράφους όταν του ζητήθηκε.

Ο φανερά αδυνατισμένος με γκρίζα μαλλιά Αντρέας, έφτασε στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη λίγο μετά τις 9 μαζί τον Γιάννη Μηλιώκα, την Αφροδίτη Μάνου που έγραψε και τη μουσική των τραγουδιών της παράστασης (η Αφροδίτη είναι η αδερφή της πρώην γυναίκας του Ανδρέα, της τραγουδίστρια Μαρίας Δημητριάδη που πέθανε το 2009) και τον γιο του Στέργιο. Η παρέα είχε αποτραβηχτεί λίγο πιο μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο , καπνίζοντας και μιλώντας, αλλά ο Ανδρέας έδειχνε ευδιάθετος και γελούσε συχνά με την παρέα του.
Ο Ανδρέας που αντιμετώπισε πολλά οικονομικά προβλήματα, λόγω λανθασμένων επαγγελματικών επενδύσεων, έχει αποτραβηχτεί τα τελευταία χρόνια από τη δημόσια σκηνή και ελπίζουμε αυτή να είναι μια νέα αρχή για τον ταλαντούχο τραγουδοποιό και παρουσιαστή.