Δείτε την transsexual σωσία της Michelle Obama!

Δείτε την transsexual σωσία της Michelle Obama!

Ποζάρει ως πρώτη κυρία της Αμερικής σε εξώφυλλο γνωστού transgender περιοδικού

To Candy magazine, είναι ένα νέο περιοδικό αφιερωμένο στο transversal style, και έχει ήδη φιλοξενήσει στο εξώφυλλό του τον James Franco, την Chloe Sevigny και τον Andrej Pejic- ακόμη και την Tilda Swinton. Φυσικά δεν πρόκειται για τα πραγματικά πρόσωπα αλλά για transsexual σωσίες τους.

o-MICHELLE-OBAMA-TRANSGENDER-900

Το περιοδικό για το πέμπτο τεύχος του επέλεξε να οδεύσει προς το Λευκό Οίκο και να αφιερώσει το cover του στο trans μοντέλο Connie Fleming, η οποία μοιάζει πολύ στην Michelle Obama και ποζάρει ως άλλη πρώτη κυρία. Φωτογραφημένη από την Danielle Levitt και με styling δια χειρός Brad Goreski, τιτλοφορείται έξυπνα "The Candydate." Ο εκδότης δήλωσε στο Dazed Digital ότι τον ενέπνευσε η ιδέα μία έγχρωμη, transsexual γυναίκα να γίνει κάποτε Πρόεδρος των ΗΠΑ. «Έχουμε ήδη έναν μαύρο Πρόεδρο και μία πολλά υποσχόμενη γυναίκα, την Hillary. Γιατί όχι κάποιον που συνδυάζει και τα δύο»;

Επόμενος στόχος του εκδότη; Να βρει μία transgendered γυναίκα που να μοιάζει με την Hillary Rodham Clinton!

Η Fleming, θεωρείται μία από τις πιο γνωστές και με μεγαλύτερη επιρροή trans της Νέας Υόρκης, της οποίας το drag show είναι πάντα full από κρατήσεις. Κάτι μας λέει όμως πως αυτό το εξώφυλλο ήταν ο καλύτερος ρόλος της!

Διαβάστε ακόμη:

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης μεταμορφώνει τη Ζέτα σε μοιραία σταρ του '60



Ποια είναι η νέα αγαπημένη του Leonardo di Caprio;