Χρυσές Σφαίρες 2013: H Jodie Foster παραδέχεται δημόσια πως είναι gay! (Βίντεο)

Χρυσές Σφαίρες 2013: H Jodie Foster παραδέχεται δημόσια πως είναι gay! (Βίντεο)

H πιο συγκινητική στιγμή του λόγου της η απεύθυνση στη μητέρα της...

Η Jodie Foster ανέβηκε εχτές το βράδυ στη σκηνή των Golden Globes για να παραλάβει το βραβείο της Cecile B.DeMille, για το «Lifetime Achievement» όπως προλόγισε ο Robert Downey Jr.

Mετά από ένα βίντεο αναδρομή στην κινηματογραφική της πορεία, η σκηνοθέτις πλέον Jodie σήκωσε τη χρυσή σφαίρα και ανακοίνωσε περήφανα πως είναι 50! Το είπε αρκετές φορές για να το εμπεδώσει εκείνη πρώτα και ύστερα όσοι παρακολουθούσαν. Δήλωσε πως δεν θα ανέβει ξανά σε αυτή τη σκηνή ως ηθοποιός μιας και θέλει να προσφέρει πίσω από τις κάμερες- ύστερα από 47 χρόνια καριέρας!

Ύστερα από ένα πρόλογο υπέρ των εξομολογήσεων δήλωσε πως κανονικά εκείνη αποδέχτηκε και αποκάλυψε τη σεξουαλικότητά της χρόνια πριν στους δικούς της ανθρώπους και όσους τη γνώριζαν. Ο καλός της φίλος Mel Gibson, όσο εκείνη αποκάλυπτε και δημόσια πια τη σεξουαλικότητα της, την χειροκροτούσε και σφύριζε επιδοκιμαστικά, προκειμένου να της δώσει θάρρος, ενώ οι Anne Hathaway και Julianne Moore, δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους.

Η συγκίνηση μεγάλωσε τη στιγμή που η Jodie ανακοίνωσε στους δύο γιους της, τον 14χρονο Charles και τον 12χρονο Kit, πως είναι gay και είναι περήφανη για εκείνους. Στη συνέχεια ευχαρίστησε την πρώην σύντροφό της και όπως αποκάλεσε αδελφή ψυχή της Cydney Bernard. Πλέον είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή της, στήριγμα, εξομολογητής, πατέρας και πολλά άλλα. Για το τέλος, άφησε την απεύθυνση στη μητέρα της λέγοντάς της: «Σ' αγαπώ. Σ' αγαπώ. Σ' αγαπώ. Το λέω τρεις φορές ελπίζοντας πως μαγικά θα μπει μέσα σου και θα είναι το μόνο πράγμα που θα πάρεις μαζί σου όταν φύγεις από αυτό τον κόσμο. Πολλά πράγματα δεν θα καταλάβεις απόψε όμως να ξέρεις πως είσαι υπέροχη μάνα και έκανες πολύ καλή δουλειά. Δεν έχεις κάνει κανένα λάθος. Ξέρω πως υπάρχεις ακόμη πίσω από αυτά τα μπλε μάτια! Είσαι υπέροχη μητέρα».

*Δείτε το βίντεο στο κάτω μέρος της οθόνης

Διαβάστε ακόμη:
Χρυσές Σφαίρες 2013: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές


Η Τζόντι Φόστερ εξομολογείται (τελικά) από lpage2424