Δε θα πιστέψετε ποιο είναι το νέο hot ζευγάρι του Hollywood!

Δε θα πιστέψετε ποιο είναι το νέο hot ζευγάρι του Hollywood!

Και είναι και οι δύο πάρα πολύ γνωστοί

Τα ειδύλλια στο Hollywood πάνε και έρχονται. Σχέσεις, έρωτες, καυγάδες από όλα έχει το menu, παράπονο δεν έχουμε κανένα. Ποιο όμως είναι το νέο ειδύλλιο που φαίνεται ότι θα απασχολήσει πολύ τους δημοσιογράφους και θα τρέχουν σαν τρελοί οι φωτογράφοι για να τους απαθανατίσουν μαζί;


Λέγεται λοιπόν, ότι ο προσφάτως χωρισμένος Russell Crowe είναι ζευγάρι με τη hot Dita Von Teese. Ναι, καλά διαβάσατε! Αυτό θα είναι το ζευγάρι που θα μας απασχολήσει μέσα στο '13.


Mπορεί ο διάσημος ηθοποιός να χώρισε την σύζυγό του Danielle Spencer, τον περασμένο Οκτώβριο, φαίνεται όμως ότι βρήκε παρηγοριά στην όμορφη burlesque star. Δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι τους έχουν δει επαναλαμβανόμενες φορές μαζί. Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν όταν οι δύο stars εντοπίστηκαν να περνάνε χρόνο μαζί στο Four Seasons Hotel της Νέας Υόρκης. Μάλιστα, είπαν να πάνε και μαζί να κάνουν θεραπείες και μασάζ στο spa του πανάκριβου ξενοδοχείου όπου και διέμεναν.


Φυσικά ο Russell φαίνεται να είναι αρκετά ανοιχτοχέρης, μιας και το spa massage που μοιράστηκε το ζευγάρι κόστισε 500 δολάρια ανα συνεδρία. Η κρίση σίγουρα δεν τους έχει χτυπήσει. Οι φήμες περί σχέσης οργίαζαν εδώ και καιρό μιας και στο παρελθόν οι δύο celebrities είχαν ανταλλάξει μηνύματα όλο υπονοούμενα στο twitter.


Τι να πούμε! Μακάρι να κρατήσει αυτή η σχέση. Θα έχει σασπένς. Αναμείνατε!

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τον Russell Crow όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! (φωτό)

Dita Von Teese: φορούσε κορσέ επί...22 χρόνια για να φτιάξει μέση-δαχτυλίδι!

H Dita Von Teese περί αρωμάτων (και φρου φρου)