Τι λέει το ένα ρουθούνι της Bobbi Kristina στο άλλο; Κλείσε έχω γραμμή

Τι λέει το ένα ρουθούνι της Bobbi Kristina στο άλλο; Κλείσε έχω γραμμή

Η κόρη της Whitney Houston ακολουθεί τα χνάρια των γονιών της στον κόσμο των παραισθήσεων.

Σάλος έχει ξεσπάσει με φωτογραφικό υλικό που έχει δει το φως της δημοσιότητας και απεικονίζει την 18χρονη κόρη της γνωστής τραγουδίστριας να κάνει χρήση κοκαΐνης. Με γονείς την Whitney Houston και τον Bobby Brown, που έχουν γνωστό βεβαρημένο παρελθόν, η μικρή φαίνεται να ήταν θέμα χρόνου το πότε θα έμπλεκε και εκείνη με τη σειρά της με τον κόσμο των ναρκωτικών.

Με αμέτρητες συλλήψεις, ξυλοδαρμούς και καθημερινή εξαθλίωση μέσα στο ίδιο της το σπίτι, η κόρη της διάσημης star γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει εξάρτηση από παράνομες ψυχοτρόπες ουσίες. «Έχω προσπαθήσει να τη σταματήσω. Αλλά μου είναι αδύνατον αφού είναι ακριβώς όπως η μητέρα της. Η Whitney πρέπει να δει από μόνη της τι συμβαίνει στην κόρη της.

Η Κristina, αν δεν σταματήσει γρήγορα με τα ναρκωτικά, η κοκαΐνη θα την σκοτώσει», είπε το πρώην αγόρι της Kristina το οποίο και κυκλοφόρησε τις φωτογραφίες. Αντίθετα, η 18χρονη δήλωσε πως όλα αυτά ήτα στημένα από τον πρώην της προκειμένου να την εξευτελίσει καθώς δεν έχει καμία σχέση με τέτοια πράγματα. Ίσως θα έπρεπε να συμβουλευτεί την Kate Moss και τη Lindsay Lohan που γνωρίζουν από τέτοιες καταστάσεις και έχουν βρεθεί σε αντίστοιχη θέση και γνωρίζουν τα κόλπα προκειμένου να μην ξαναπιαστεί από το φωτογραφικό φακό!