Η Τζένη είναι «Μες την καλή χαρά»

Η Τζένη είναι «Μες την καλή χαρά»

Το «top model» της διπλανής πόρτας εξομολογείται στη Ναταλία Γερμανού.

Το γνωστό μοντέλο και κριτής του «Next top model» βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή «Μες την καλή χαρά» του Alpha και μίλησε για όλους και για όλα.

Περιέγραψε την καρμική της γνωριμία με το σύζυγό της Πέτρο Κωστόπουλο και την απρόσμενη πρόταση γάμου που της έκανε ο γνωστός εκδότης, ο οποίος της τηλεφώνησε ένα απόγευμα και τη ρώτησε αν προτιμά το 22 ή το 26. Τα υπόλοιπα είναι σε όλους γνωστά. Η ημερομηνία ορίστηκε και η σχέση τους πήρε το δρόμο της εκκλησίας παραμένοντας ακόμα και σήμερα δυνατή και παθιασμένη.

Σχετικά με το μόντελινγκ και την εκπομπή στην οποία συμμετέχει δήλωσε πως εκτός από την εμφάνιση, ένα μοντέλο χρειάζεται εργατικότητα, σωστό χαρακτήρα και φινέτσα προκειμένου να κάνει καριέρα ενώ παρατήρησε πως οι εποχές έχουν αλλάξει πολύ από τότε που μεσουρανούσε εκείνη στο χώρο καθώς τώρα επικρατεί η προχειρότητα, η αρπαχτή και η ανυπομονησία για προβολή.

Τέλος, δήλωσε πως μετά το τέλος του «Next top model» θα ήθελε να ασχοληθεί με κάτι τελείως διαφορετικό, όπως μία εκπομπή για θέματα που αφορούν το σπίτι, ή ακόμα και ένα comedy show. Αναμένουμε με ανυπομονησία.