Πώς διατηρεί το σέξι κορμί της η Jessica Alba;

Πώς διατηρεί το σέξι κορμί της η Jessica Alba;

Η σταρ αποκαλύπτει τα μυστικά της τέλειας σιλουέτας της

Η καλή εμφάνιση δεν είναι εύκολο να διατηρηθεί, εκτός αν είσαι η Jessica Alba. Η 31χρονη σταρ μίλησε στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Women's Health όπου και παραδέχτηκε ότι οι γραμμωμένοι κοιλιακοί της δεν αποκτήθηκαν χωρίς κόπο, καθώς και ότι «σιχαίνεται την γυμναστική», αλλά αφού δεν μπορεί να την αποφύγει, προσπαθεί να την κάνει διασκεδαστική.

«Μου αρέσει να πηγαίνω σε τάξεις χορού. Έχουν πλάκα. Για παράδειγμα, μου αρέσει το hip hop μαζί με ασκήσεις pilates. Οτιδήποτε μπορώ να κάνω και, κατά την διαδικασία, να ξεχνιέμαι από το ότι το κάνω, είναι καλύτερο για μένα. Η μουσική πρέπει να παίζει δυνατά κι εγώ πρέπει να κουνιέμαι», είπε.

«Όταν είμαι σπίτι και γυμνάζομαι και δεν υπάρχει κανένας άλλος εκεί μου αρέσει να βάζω "κακή" τηλεόραση. Συνήθως βλέπω κάποιο reality show όση ώρα κάνω τις ασκήσεις μου. Έτσι, τρέχω στον διάδρομο για ένα λεπτό, περπατάω για 30 δευτερόλεπτα και κάνω αυτές τις εναλλαγές για κανένα 20λεπτο συνεχόμενα», αποκάλυψε η στυλάτη ηθοποιός, η οποία πρόσθεσε ότι οι δύο κόρες της, η 4χρονη Honor και η ενός έτους Haven είναι αυτές που της φτιάχνουν την διάθεση. «Το να περνάω χρόνο με τα παιδιά μου όντως απομακρύνει το στρες, με έναν περίεργο τρόπο. Με κάνουν πολύ ευτυχισμένη. Ξέρω ότι δεν θα είναι για πάντα μικρές, οπότε προσπαθώ να περνάω μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Με αυτό τον τρόπο χαλαρώνω».

Διαβάστε ακόμα:
Jessica Alba- Jessica Chastain: Στο εξώφυλλο του ίδιου περιοδικού με την ίδια φούστα!
H πολύχρωμη fashion-μέρα της Jessica Alba!

Jessica Alba: Στιλάτη όπως πάντα, με casual chic look σε βόλτα με την κόρη της