Τι συνέβη στον Bruce Willis;

Τι συνέβη στον Bruce Willis;

Ο ηθοποιός, καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή φτύνει το νερό του on camera

Καλεσμένος της τηλεοπτικής εκπομπής One Show βρέθηκε ο Bruce Willis ο οποίος αποφάσισε να δείξει στους Βρετανούς τηλεθεατές το αγαπημένο του κόλπο.

Η παρουσιάστρια, Kate Garraway, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της όταν είδε τον 57χρονο σταρ να πίνει μία γουλιά νερό από το ποτήρι του και, στη συνέχεια, να το φτύνει. Φυσικά, κίνητρο του Willis δεν ήταν η αγένεια, αλλά η επιθυμία του να δείξει στην παρουσιάστρια τον τρόπο που κάνει την -10 μηνών- κόρη του, Mabel, να γελάει. «Πιστεύω ότι η δουλειά μου, στην πραγματικότητα, εκτός από την ηθοποιία, είναι να κάνω την Mabel να γελάει. Κάνω ηλίθια πράγματα συνέχεια», είπε ο ηθοποιός.

Για τις άλλες τρεις κόρες του, τις οποίες απέκτησε από τον γάμο του με την Demi Moore, ο Willis δήλωσε: «Τα μεγαλύτερα κορίτσια μου γίνονται υπέροχες νεαρές γυναίκες και υπήρξε μία περίοδος, όταν ήταν στην εφηβεία τους που δεν ήξερα πώς θα εξελισσόντουσαν. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να σας πω ότι βγήκαν μία χαρά. Η Mabel έχει την δική της αίσθηση του χιούμορ».

Διαβάστε ακόμα:
Bruce Willis: «Ήμουν τραυλός. Οι ρόλοι μου με θεράπευσαν»!
Ποιο διάσημο ζευγάρι του Hollywood πέρασε το κόκκινο χαλί για κρεβατοκάμαρα;
Demi Moore: Οι κόρες της τής έκοψαν (ξανά) την καλημέρα!