Jane Fonda: Στα 75 της βγάζει dvd γυμναστικής για κυρίες άνω των 50!

Γωγώ Φούντα
Jane Fonda: Στα 75 της βγάζει dvd γυμναστικής για κυρίες άνω των 50!

Η διάσημη ηθοποιός συνεχίζει ακάθεκτη!

Mπορεί να έχει πατήσει τα 75 και να υποφέρει από αρθρίτιδα, αλλά αποδεικνύει περίτρανα πως αν αγαπάς την άσκηση και τον υγιεινό τρόπο ζωής, τίποτα δεν μπορεί τελικά να σε εμποδίσει από το να τα εντάξεις στην καθημερινότητά σου.

O λόγος για το πρώτο «κορμί» στην ιστορία της διεθνούς showbiz, την μία και μοναδική Jane Fonda! Η διάσημη ηθοποιός, παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται πια στην πρώτη της νιότη, συνεχίζει ακάθεκτη να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα εδώ και δεκαετίες, εκτός φυσικά από το να γοητεύει την μεγάλη οθόνη: Να γυμνάζει όλες τις κυρίες που θέλουν να διατηρηθούν σε φόρμα με τα dvd της.

Μάλιστα, μιας και η ίδια δεν είναι πλέον κοριτσάκι, κυκλοφόρησε μία νέα σειρά dvd που περιλαμβάνει γυμναστική αποκλειστικά για γυναίκες άνω των 50 ετών. «Όσο μεγάλωνα και λόγω της αρθρίτιδάς μου μου φαινόταν όλο και πιο δύσκολο να κάνω τις ίδιες ασκήσεις με παλαιότερα. Μάλιστα, έπειτα από τις δύο επεμβάσεις που έκανα σε γόνατο και μέση έπρεπε να βρω έναν πιο ασφαλή τρόπο να γυμνάζομαι. Αποφάσισα λοιπόν να ακολουθήσω ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα yoga το οποίο και δεν επιβαρύνει τον οργανισμό μου και με κρατά σε φόρμα» λέει η αγέραστη star.

Η Jane τελικά είναι η ζωντανή απόδειξη ότι σημασία δεν έχει πόσο είσαι αλλά πόσο νιώθεις! Ας ακολουθήσουμε όλοι το παράδειγμά της...

Διαβάστε ακόμη:

Πρώην του Ashton Kutcher ισχυρίζεται ότι απατάει την Mila με την κολλητή της!

Aπίστευτο: η συγκλονιστική απώλεια βάρους του Boy George (photos)

Kelly τρως και φαίνεται