O Thierry Mugler αποσύρει την καμπάνια του αρώματος Αmen με τον Pistorius

O Thierry Mugler αποσύρει την καμπάνια του αρώματος Αmen με τον Pistorius

H εταιρεία χάνει εκατομμύρια, το ίδιο και  εκείνος

Aκολουθώντας το παράδειγμα της Nike ο Thierry Mugler έλυσε το συμβόλαιό του με τον Παραολυμπιονίκη και Κάτοχο του χρυσού Ολυμπιακών αγώνων Oscar Pistorius. Από το 2010, πρόσωπο της καμπάνιας του αρώματος AMEΝ - του πιο δημοφιλούς αρώματος για άνδρες του οίκου ήταν ο Pistorius, με το πρόσωπό του να φιγουράρει παντού.

Η σύλληψη και οι κατηγορίες για φόνο της αγαπημένης του δεν επιτρέπουν στο μεγάλο οίκο να εκπροσωπείται πια από τον Pistorius. Ο Mugler μάλιστα παρείχε κοστούμια και ρούχα, αξεσουάρ και πολλές φορές εκπροσωπούνταν από τον Pistorius σε συνεντεύξεις τύπου, τον οποίο προέβαλλε πάντα σαν πρότυπο ζωής. Θα αποσύρθεί κάθε ραδιοφωνική, τηλεοπτική, έντυπη και προïοντική διαφήμιση που έχει κυκλοφορήσει με το πρόσωπό του, χάνοντας εκατομμύρια. Ρήτρα του συμβολαίου δεσμεύει και τον αθλητή σε περίπτωση που πράξεις του εκθέσουν τον οίκο. Πράγμα που σημαίνει ότι έχει πολλά να επιστρέψει. Χάνονται πολλά εκατομμύρια αλλά αυτό είναι το λιγότερο μπροστά στη ζωή που χάθηκε.

Αναλογιζόμενοι το θάνατο της Reeva Steenkamp, αμέσως μετά την κηδεία, οι εκπρόσωποι του οίκου Mugler δήλωσαν στο WWD:

«Από σεβασμό και συμπόνοια προς τις οικογένειες που εμπλέκονται στην τραγωδία, τα Thierry Mugler Perfumes πήραν την απόφαση να αποσύρουν όλες τις καμπάνιες του με τον Oscar Pistorius».

Διαβάστε ακόμη:

Eπένδυσε σε spikes από τα Fullah Sugah

Φοίβος Ισταυρίογλου: Οι τελευταίες εξελίξεις από την υπόθεση κλοπής πίνακα του Dali