Jennifer Lawrence: Έπαθε νευρικό κλονισμό λόγω Oscar;

Γωγώ Φούντα
Jennifer Lawrence: Έπαθε νευρικό κλονισμό λόγω Oscar;

Τι τραβάνε κι αυτοί οι stars...

Αν νομίζατε ότι μόνο εσείς κουράζεστε και τρέχετε και δεν φτάνετε, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος! Δοκιμάστε μια μέρα να ζήσετε ως star του Hollywood, και μάλιστα σε περίοδο πριν τα Oscar και είμαστε σίγουροι ότι θα το μετανιώσετε πικρά!

Η σέξι Jennifer Lawrence λοιπόν, η οποία μάλιστα είναι υποψήφια για Oscar A' Γυναικείου Ρόλου για την ταινία Silver Linings Playbook, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει τόσο άγχος και έχει συσσωρεύσει τόση πολλή κούραση με την προώθηση της ταινίας της και όλες αυτές τις εκδηλώσεις που πρέπει να δώσει το παρόν, που βρίσκεται ένα βήμα πριν τον νευρικό κλονισμό!

«Είναι εξαντλημένη με όλες αυτές τις υποχρεώσεις που έχει λόγω της υποψηφιότητάς της. Κουράζεται πολύ και κοιμάται ελάχιστα. Συν τοις άλλοις η ψυχολογία της δεν είναι και η καλύτερη έπειτα από το χωρισμό της με τον επί δύο χρόνια σύντροφό της Nicholas Hoult. Μάλιστα, πρόσφατα τσακώθηκε και με τον καλύτερό της φίλο και συμπρωταγωνιστή της στην ταινία Hunger Games, Josh Hutcherson λέγοντάς του ότι η φιλία τους έλαβε τέλος», είπε άτομο από το περιβάλλον της star.

Ελπίζουμε τουλάχιστον μετά τα Oscar να βρει τον παλιό, καλό και ήρεμο εαυτό της...

Διαβάστε επίσης:

Jennifer Lawrence: το στυλ της υποψήφιας Α Γυναικείου Ρόλου των βραβείων Oscar

Oscars 2013: Δείτε τις πιο πρόσφατες τηλεοπτικές εμφανίσεις των φετινών υποψηφίων

Ποια star δήλωσε ότι σκοπεύει να γίνει λιώμα στα πάρτι μετά τα Oscar;