Chris Brown: «Ο ξυλοδαρμός της Rihanna είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»

Chris Brown: «Ο ξυλοδαρμός της Rihanna είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»

Το κακό παιδί της R&B κάνει την αυτοκριτική του

Στην εφημερίδα «The Mirror» μίλησε ο Chris Brown, ο οποίος δεν δίστασε να παραδεχτεί το λάθος του να χρησιμοποιήσει βία ενάντια στη σύντροφό του, Rihanna, κατά την διάρκεια τσακωμού του ζευγαριού, το 2009- γεγονός που, τότε, δημιούργησε μεγάλο σκάνδαλο.

Ο τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι η επίθεσή του ενάντια στη σύντροφό του ήταν «το μεγαλύτερο λάθος» της ζωής του, καθώς και ότι η Rihanna τον έχει συγχωρήσει. Προσπαθώντας, έκτοτε, να φτιάξει την δημόσια εικόνα του, ο Brown ισχυρίστηκε ότι χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ για να κερδίσει την συγχώρεση και την εμπιστοσύνη της pop star.

«Δεν έχω μετανιώσει τίποτα, σε όλη μου τη ζωή, όσο εκείνη τη βραδιά. Αλλά με αγαπάει- τι να πω; Δούλεψα σκληρά γι' αυτό» είπε, υπονοώντας ότι οι δύο τους έχουν αφήσει το ατυχές συμβάν πίσω του- ανεξάρτητα αν οι fans της τραγουδίστριας δεν το έχουν ξεχάσει. «Μερικές φορές τσακώνεσαι με τον άνθρωπο που αγαπάς και λέγονται άσχημα πράγματα».

Μπορεί το ζευγάρι να είναι ξανά μαζί, αλλά αυτό έχει προκαλέσει αντιδράσεις οργανώσεων ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία, και το κοινό γενικότερα. Παρόλα αυτά, την περασμένη εβδομάδα, Brown και Rihanna βρέθηκαν μαζί στη Χαβάι με σκοπό να γιορτάσουν τα 25α γενέθλια της τραγουδίστριας.

Διαβάστε ακόμα:
Δείτε την Rihanna με μία σούπερ αποκαλυπτική φούστα!
Rihanna- Chris Brown: Το τέλος μίας σχέσης;
Rihanna- Chris Brown: οι φήμες για κρυφό αρραβώνα δίνουν και παίρνουν