Ποιος διάσημος 30χρονος τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι είχε κάνει κρυφό γάμο στα 19;

Ποιος διάσημος 30χρονος τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι είχε κάνει κρυφό γάμο στα 19;

Ποιος να το περίμενε

Είναι ένας από τους πιο διάσημους τραγουδιστές της R'n'B βιομηχανίας. Οι επιτυχίες του πάμπολλες. Οι συνεργασίες έκπληξη με μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής βιομηχανίας ακόμη περισσότερες. Ο λόγος για τον 30χρονο Ne-Yo.


O performer αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι στα 19 του χρόνια είχε κάνει μια τρέλα. Ποια ήταν αυτή; Είχε παντρευτεί κρυφά την αγαπημένη του, την οποία όπως ήταν αναμενόμενο, τη χώρισε μετά από ένα χρόνο. Ήταν ένας μίνι- γάμος. Ο ίδιος ο Ne-Yo δήλωσε: «Δεν έχω μιλήσει για αυτό γιατί ποτέ κανείς δε με είχε ρωτήσει. Χώρισα με αυτή την κοπέλα επειδή με έβαλε να επιλέξω ανάμεσα σε αυτή και τη μουσική. Δεν ήθελε να κάνω καριέρα στο τραγούδι. Φυσικά, η μουσική ήταν μέχρι τότε το μόνο πράγμα που είχα πραγματικά αγαπήσει στη ζωή μου. Έτσι, λοιπόν, επέλεξα τη μουσική».


Ο Ne-Yo δήλωσε ότι βρήκε την αληθινή αγάπη στα μάτια της Monyetta Shaw , της γυναίκας που του έχει χαρίσει τα δύο του παιδιά, Madeline Grace και Mason Evan . «Τη γνώρισα σε μια συναυλία το 2009. Ήταν πανέμορφη. Δεν υπήρχε καμία αμηχανία μεταξύ μας. Ήταν σα να γνωριζόμασταν χρόνια. Αρχικά γίναμε φίλοι, αλλά μετά τα πράγματα άλλαξαν», δήλωσε ο star. Μα στα 19; Ποιος το περίμενε ε;

Διαβάστε ακόμα:

Georg Gaenswein: Μάθετε τα πάντα για τον σύντροφο του Πάπα και πιο σέξι αρχιεπίσκοπο του Βατικανού

Δείτε την Anne Hathaway έφηβη να προσπαθεί να πουλήσει σταθερή τηλεφωνία