Αυτές είναι οι πιο διάσημες στριπτιζέζ του Hollywood

Αυτές είναι οι πιο διάσημες στριπτιζέζ του Hollywood

Μάθετε τα πάντα για τα κορίτσια που ξέρουν να γδύνονται όπως καμία άλλη.

Υπάρχουν εκείνες οι διάσημες κυρίες που με το που κυκλοφορήσει μία γυμνή φωτογραφία τους στο διαδίκτυο θα λυσσάξουν οι μάνατζερ και οι υπεύθυνοι τύπου να καλύψουν το σκάνδαλο και άλλες που όχι μόνο χαίρονται αλλά το κάνουν και επάγγελμα. Το στριπτίζ, ο αισθησιακός χορός, το burlesque και γενικότερα το τσιτσίδωμα θεωρείται από πολλούς τέχνη και έχει όπως κάθε μορφή της τα ινδάλματα και τους θαυμαστές τους. Οι παρακάτω κυρίες είναι υπεύθυνες για δυνατές συγκινήσεις και πολύ "μάτι" από τον αντρικό πληθυσμό που δε χορταίνει να τις βλέπει επί τον έργον.


Η Dita Von Teese είναι γνωστή και ως η "βασίλισσα το Burlesque". Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα της το 1992, βοήθησε στο να αναστηθεί το Burlesque, έφτιαξε δικές της χαρακτηριστικές χορογραφίες και υποδύθηκε με επιτυχία χαρακτήρες από τις δεκαετίες του 30 και του 40. Μερικά από τα διάσημα χορευτικά της είναι αυτό με το carousel, μία τεράστια πουδριέρα, αλλά και το ποτήρι μαρτίνι όπου βουτάει και κάνει γυμνή μπάνιο φορώντας μόνο τα διαμάντια της.
Τo μοναδικό κορίτσι που έχει εμφανιστεί σα guest star στο Crazy Horse cabaret του Παρισιού, έχει παίξει σε ταινίες, έχει καθίσει στις πρώτες σειρές ντεφιλέ μόδας και έχει παντρευτεί και χωρίσει το Marilyn Manson. Θέλετε κάτι άλλο;

Η Tila Nguyen, ή αλλιώς Tila Tequila, γεννήθηκε στη Singapore, αλλά μεγάλωσε στο Texas περνώντας πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια. Χρήστης ηρωίνης στα έντεκα, αλκοολική στα 13, χτύπησε το πρώτο της τατουάζ στα 15 και το έσκασε από το σπίτι.
Το περιοδικό Playboy την ανακάλυψε τυχαία και από τότε οι γυμνές φωτογραφίσεις και ο αισθησιακός χορός την οδήγησαν σε μία νέα καριέρα στο Hollywood. Σήμερα, μετά από μία σχέση με την κληρονόμο της δυναστείας των Johnson, Casey Johnson, που δε ζει πια, τραγουδάει, χορεύει, παίζει σε ταινίες, έχει δικό της ριάλιτι και συνεχίζει να προκαλεί με τα καμώματά της.


Η Gwendoline είναι η πιο επιτυχημένη βρεττανή χορεύτρια κλασσικού burlesque. Με 13 χρόνια εμπειρίας, το διάσημο κορίτσι λικνίζεται τόσο καλά που έχει χορέψει για τον Elton John, το Cirque du Soleil, τη Naomi Campbell κάνοντας τους διάσημους φίλους της να πίνουν νερό στο όνομά της. Το show της A Lamour έχει θεατρικότητα, αισθησιασμό και γνήσια χορευτικά burlesque που όχι αδίκως της έχουν χαρίσει τον τίτλο "Gypsy Rose Lee της εποχής μας".


Μπορεί η Δούκισα του Cambridge να πασχίζει να κρατήσει ψηλά το κούτελό της, η δεύτερη ξαδέρφη της όμως την έχει κάνει αρκετές φορές ρεζίλι, μόνο και μόνο με το επάγγελμά της. Η περιβόητη Katrina Darling είναι πολύ κοντινή συγγενής της Κate Middleton και φροντίζει με τις γυμνές της φωτογραφίες, τα αμέτρητα τατουάζ και τα αισθησιακά της στριπτίζ να σκανδαλίζει το βρετανικό Τύπο δίνοντας τροφή για συνεχόμενο κουτσομπολιό εις βάρος του Παλατιού.


Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό!