Δείτε ποιοι είναι οι πιο καλοπληρωμένοι star του Hollywood

Δείτε ποιοι είναι οι πιο καλοπληρωμένοι star του Hollywood

Δεκάδες εκατομμύρια δολάρια για μια και μόνο ταινία

Οι πιθανότητες να μπει κάποιος νέος στη λίστα με τους ηθοποιούς Α΄ κατηγορίας των οποίων το τσεκ πληρωμών έχει 8ψήφιο νούμερο είναι ίδιες, σαν κέρδισε το Λόττο. Για την ακρίβεια το Λόττο δεν έχει ούτε κατά διάνοια τόσα χρήματα, όσα κερδίζουν κάποιοι τυχεροί star του Hollywood. Αν σε όλα αυτά υπολογίσεις τη φήμη και την αγάπη του κόσμου δεν είναι να απορείς που όλοι θέλουν να τα καταφέρουν στο Hollywood.

Υπολογίζεται ότι κάθε μήνα φτάνουν στο Los Angeles στρατιές χιλιάδων νέων ηθοποιών, όχι μόνο απ' την Αμερική, αλλά απ' όλο τον κόσμο και κάθε μήνα επίσης οι περισσότεροι εγκαταλείπουν αυτό το όνειρο. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι το χρόνο παλεύουν για κάποιες ελάχιστες θέσεις στη μεγαλύτερη και πιο λαμπερή βιομηχανία του κόσμου.
Όσοι τα κατάφεραν, λόγω ταλέντου τύχης ή συγκυριών και πέρασαν και στην Α΄ list, διαπραγματεύονται εκτός από την τεράστια αμοιβή τους και τα ποσοστά από τις συνολικές εισπράξεις της ταινίας και από τις πωλήσεις των dvd.Έτσι υπάρχουν αμοιβές που ξεπερνούν τα 40 ή και τα 50 εκατομμύρια δολάρια ανά ταινία!
Δείτε ποιοι είναι οι πιο καλοπληρωμένοι star του Hollywood.