O Justin Timberlake έχει χιούμορ: Δείτε το ξεκαρδιστικό video και γελάστε με την ψυχή σας

Γωγώ Φούντα
O Justin Timberlake έχει χιούμορ: Δείτε το ξεκαρδιστικό video και γελάστε με την ψυχή σας

Ο αγαπημένος pop star επιστρέφει στο Saturday Night Live αυτή τη φορά στο διπλό ρόλο παρουσιαστή και καλεσμένου!

Είναι διάσημος, υπερταλαντούχος, σέξι και ένας από τους αγαπημένους του αμερικάνικου κοινού και όχι μόνο! Ο λόγος φυσικά για τον λατρεμένο Justin Timberlake, ο οποίος αποδεικνύει για ακόμη μία φορά, εκτός του ότι με ότιδήποτε κι αν καταπιαστεί το κάνει τέλεια, ότι έχει μεγάλη δόση τρέλας και φυσικά μπόλικο χιούμορ!

Ο διάσημος showman λοιπόν, του οποίου το νέο άλμπουμ, The 20/20 Experience αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου, το βράδυ του Σαββάτου θα είναι ο βασικός παρουσιαστής του δημοφιλούς show Saturday Night Live και μάλιστα για... πέμπτη φορά!

Στο promo video της εκπομπής που κυκλοφόρησε βλέπουμε τον Timberlake παρέα με το διάσημο αμερικανό κωμικό Kenan Thompson να προσπαθούν να διαφημίσουν το σαββατιάτικο show με έναν άκρως απολαυστικό τρόπο. Ο Justin, ως «πολυεργαλείο» που σέβεται τον εαυτό του, αναλαμβάνει, εκτός από χρέη παρουσιαστή, τον ρόλο του cameraman, του μπούμαν αλλά και του... μακιγιέρ!

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Timberlake εμφανίζεται στην εκπομπή για πέμπτη φορά, μιας και κάθε φορά που κάνει την εμφάνισή του, η τηλεθέαση του show χτυπάει κόκκινο κάνοντάς τον πιο αγαπητό και πετυχημένο οικοδεσπότη και καλεσμένο ταυτόχρονα!

Δείτε το ξεκαρδιστικό video...

Διαβάστε επίσης:

Justin Timberlake- Jessica Biel: Μήπως το ζευγάρι το παράκανε με το botox;

Βόμβα από το παρελθόν: Πως είναι σήμερα τα διάσημα παιδιά του Mickey Mouse Club;

Η επιστροφή του Justin Timberlake: Sexy όσο ποτέ στο νέο του κλιπ (video)