Interracial couples: Τα πιο διάσημα ζευγάρια διαφορετικής... φυλής!

Γωγώ Φούντα
Interracial couples: Τα πιο διάσημα ζευγάρια διαφορετικής... φυλής!

Αυτά είναι τα celebrity ζευγάρια διαφορετικού χρώματος!

Mπορεί να λένε ότι ο έρως δεν κοιτά χρόνια, ομορφιά ή οικονομική κατάσταση αλλά κάποιες φορές, ειδικά όταν δεν μπαίνουν στην μέση ανούσιες προκαταλήψεις και φανατισμοί, οι οποίοι ταιριάζουν σε ανθρώπους μεγαλύτερης συνήθως ηλικίας, δεν κοιτά ούτε το χρώμα του δέρματος ούτε και τη φυλή!

Πρώτοι διδάξαντες φυσικά, δεν είναι άλλοι από τους stars της διεθνούς showbiz οι οποίοι ερωτεύονται και χωρίζουν με πάθος χωρίς φυσικά να τους ενδιαφέρει τι μπορεί να πει ο καθένας για την προσωπική τους ζωή. Και μπορεί εμείς ως κοινοί θνητοί να μην έχουμε την ευκαιρία να γνωρίζουμε συχνά ανθρώπους διαφορετικής φυλής, αλλά οι πλούσιοι και διάσημοι λόγω κυρίως της δουλειάς τους, σε κάθε τους ταξίδι επιστρέφουν και με έναν νέο έρωτα.

Το πιο χαρακτηριστικό και όμορφο interracial, όπως ονομάζονται, ζευγάρι, δεν είναι άλλο από τον διάσημο μουσικό David Bowie και τη σύζυγό του και πρώην γαζέλα της πασαρέλας Iman. Aυτός Βρετανός, εκείνη από τη Σομαλία, γνωρίστηκαν το 1990 μέσω της κομμώτριας τους και από τότε είναι κυριολεκτικά αχώριστοι!

Δείτε στην gallery μερικά από τα πιο διάσημα interracial couples...

Διαβάστε ακόμη:

Ποια celebrity του Hollywood επισκέφτηκε sex shop και αγόρασε εσώρουχα και ένα κρανίο

Η Cindy Crawford μιλάει για τον γάμο της με τον Richard Gere

Ajay Rochester: Η γυναίκα που έγινε διάσημη και πάμπλουτη γράφοντας βιβλία για το πώς να αδυνατίσεις