Adam Levine: o διάσημος γόης χώρισε και πάλι

Adam Levine: o διάσημος γόης χώρισε και πάλι

Ο τραγουδιστής των Maroon 5, σύμφωνα με δημοσιεύματα, χώρισε από το αγγελάκι της Victoria's Secret Behati Prinsloo, αλλά δεν έμεινε για πολύ μόνος.

 

Ο τριαντατριάχρονος front man των Maroon 5, Adam Levine είναι από τους πιο σέξι άνδρες της αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας και από τα αγαπημένα παιδιά των περιοδικών, καθώς οι φωτογραφίες του κάνουν τα τεύχη τους να ξεπουλάνε σαν ζεστές τυρόπιτες.

Ακολουθώντας το κλασικό παράδειγμα των πιο hot τραγουδιστών του πλανήτη, ο Adam φροντίζει να έχει μπόλικα τατουάζ και στο πλάι του πάντα μια καλλονή να τον συνοδεύει. Μετά το μοντέλο της Victoria's Secret Anne Vyalitsyna με την οποία πόζαραν μαζί γυμνοί για τη ρωσική Vogue, τα έμπλεξε με την επίσης αγγελάκι της διάσημης εταιρίας εσωρούχων Behati Prinsloo. Φαίνεται, όμως, πως και αυτή η σχέση δεν έμελε να έχει διάρκεια.

Δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει και τον Adam να φλερτάρει με την ηθοποιό, που γνωρίσαμε στο «Gossip Girl» ως τσιράκι της Blair Waldorf, Amanda Setton. Μόνο που η Αμερικανίδα ηθοποιός Amanda δεν τον εμπιστεύεται για να προχωρήσει μαζί του με όλο αυτό το άστατο παρελθόν να τον βαραίνει. Λέτε να είναι εκείνη αυτή που θα καταφέρει να τον κρατήσει κοντά της;

Διαβάστε επίσης:

Τα αγγελάκια της Victoria's Secret ερωτεύονται

Miley Cyrus: προβλήματα στη σχέση της;

H Demi Moore ξανακαταθέτει αίτηση διαζυγίου εκ νέου με τρελές απαιτήσεις