Η Blake Lively περίμενε τη Chanel πάνω απ’ το τηλέφωνο

Η Blake Lively περίμενε τη Chanel πάνω απ’ το τηλέφωνο

Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως αρνήθηκε προτάσεις πολλών οίκων επειδή περίμενε την στιγμή που θα της κάνει πρόταση η Chanel.

H Βlake Lively είναι πλέον και επίσημα το πρόσωπο της τσάντας Chanel Mademoiselle του γνωστού γαλλικού οίκου και η ίδια δήλωσε πως ήταν ένα όνειρο ζωής που πραγματοποιήθηκε.

Η νεαρή ηθοποιός, μετά την εμφάνισή της στη πετυχημένη σειρά «Gossip Girl», κατάφερε να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα γνωστών σχεδιαστών και οι προτάσεις για συμμετοχή της σε καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας άρχισαν να πέφτουν βροχή –μάλιστα πέρυσι ο Christian Louboutin έδωσε το όνομά της σε ένα παπούτσι του.

Η Lively, όμως, είχε πάντα το όνειρο να γίνει το πρόσωπο του οίκου Chanel και δεν δεχόταν καμία από τις προτάσεις που της γίνονταν, με την ελπίδα πως κάποια στιγμή θα έρθει η πολυπόθητη πρόταση από την γαλλική φίρμα. Η οποία φυσικά και ήρθε.

Η ηθοποιός, μετά το τέλος των φωτογραφήσεων, μίλησε για την εμπειρία της και για το σοκ που υπέστει όταν η Chanel διοργάνωσε ειδικό δείπνο, δύο φορές μάλιστα, προς τιμήν της: «Ήμουν στη μέση μιας συζήτησης και κάποια στιγμή κοίταξα κάτω και είδα (στην πρόσκληση που είχε μόλις παραλάβει) "Chanel: Δείπνο προς τιμήν της Blake Lively". Είναι τρελό. Είχα κι άλλες ευκαιρίες αλλά απαντούσα σε όλους "Σας ευχαριστώ πολύ, αλλά περιμένω την Chanel". Ήθελα να είμαι το δικό τους πρόσωπο».