Η σοκαριστική δήλωση του John Mayer: «Έκανα botox στις φωνητικές μου χορδές»!

Γωγώ Φούντα
Η σοκαριστική δήλωση του John Mayer: «Έκανα botox στις φωνητικές μου χορδές»!

Γιατί ο διάσημος τραγουδιστής κινδύνευσε να χάσει τη φωνή του;

Mπορεί το να είσαι rock star να σημαίνει αυτομάτως δόξα και πλούτη, αλλά μη νομίζετε ότι όλα είναι ρόδινα στη ζωή, και κυρίως στην υγεία, των περισσότερων εξ' αυτών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι τα συχνά προβλήματα που παρουσιάζουν στις φωνητικές τους χορδές, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να κάνουν επίπονες επεμβάσεις και θεραπείες.

Ένας από αυτούς, ο οποίος μάλλον αντιμετώπισε κάπως πιο βαριά τη συγκεκριμένη κατάσταση, είναι το πρώην αγόρι της Katy Perry και φυσικά τραγουδιστής της rock, John Mayer. Σε πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα, είπε: «Νόμιζα ότι τα πράγματα δεν ήταν τόσο σοβαρά με τις φωνητικές μου χορδές και ότι θα ξεμπέρδευα με κάποιο χάπι όπως πίστευα. Δυστυχώς όμως, η κατάστασή μου γινόταν όλο και πιο σοβαρή, με αποτέλεσμα να μην με πιάνουν οι θεραπείες».

Και συνεχίζει: «Ήταν απαίσια και μου πέρασε από το μυαλό ότι δεν θα ήμουν σε θέση να δουλέψω ποτέ ξανά. Μέχρι που ο γιατρός μου, ο οποίος κουράρει και την Adele, αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα και να μου κάνει botox στις φωνητικές χορδές με μία σύριγγα! Δυστυχώς όμως, τα αποτελέσματα στην αρχή δεν ήταν τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα να χάσω για τέσσερις μήνες τη φωνή μου! Επικοινωνούσα μέσω ενός I-Pad στο οποίο έγραφα αυτά που ήθελα να πω. Είχα απελπιστεί και πίστευα ότι όχι μόνο ότι θα χάσω τη φωνή μου αλλά και την ίδια μου τη ζωή! Ευτυχώς, μετά τους τέσσερις μήνες η κατάσταση άρχισε να βελτιώνεται, με αποτέλεσμα να θεραπευτώ πλήρως. Πλέον θεωρώ το μεγαλύτερο δώρο που μου έχει γίνει, το γεγονός ότι μπορώ να τραγουδήσω ξανά»!

Διαβάστε επίσης:

Katy Perry: χώρισε για δεύτερη φορά

Πόσο πολύ γουστάρει ο John Mayers την Katy Perry;

Πορτοφόλια δια χειρός John Mayer