Η μεγάλη αποτυχία της Megan Fox

Η μεγάλη αποτυχία της Megan Fox

Το να είσαι ένα από τα πιο hot ονόματα του Hollywood και η νέα σου ταινία να πηγαίνει κατευθείαν σε DVD, δεν βοηθά και πολύ το status σου στον χώρο.

Η νέα ταινία της Megan Fox, «Passion Play», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με δύο μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου, τον Mickey Rourke και τον Bill Murray, κρίθηκε τόσο κακή σαν αποτέλεσμα που θα κυκλοφορήσει κατευθείαν σε dvd.

Στην ταινία η Fox υποδύεται έναν άγγελο, ή απλώς ένα κορίτσι με φτερά, δεν έχουμε καταλάβει ακριβώς, που δουλεύει σε ένα τσίρκο που διευθύνει ο Bill Murray, ο οποίος έχει την Fox, κατά κάποιο τρόπο, υπό την κατοχή του. Ο Rourke είναι ο ξοφλημένος τρομπετίστας που σώζει τον χαρακτήρα της Fox από τον Murray και δημιουργεί μια ιδιαίτερη σχέση μαζί της.

Το ζευγάρι με τα –περίεργα- φτερά, όμως, και τα ατελείωτα κοντινά στο αβυσσαλέο μπούστο της ηθοποιού δεν έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση στο κοινό που είδε την ταινία στις δοκιμαστικές προβολές και στο Toronto Film Festival τον Σεπτέμβριο, καθώς οι περισσότεροι έκαναν πλάκα για τις ερμηνείες και το σενάριο καθ' όλη τη διάρκεια της ταινίας και δεν ήταν λίγοι αυτοί που έφυγαν πριν καν τελειώσει. Όσο για τις κριτικές στον Τύπο, καλύτερα να τις αφήσουμε ασχολίαστες.

Σε συνέντευξή του, ο Rourke εκθείασε το υποκριτικό ταλέντο της Fox, φαίνεται όμως πως είναι ο μόνος που πιστεύει σε αυτό.