Καρδιές έκαψε ως γυναίκα ο Andrej Pejic στο Coachella!

Καρδιές έκαψε ως γυναίκα ο Andrej Pejic στο Coachella!

Και καθόλου άδικα, το παραδεχόμαστε...

O Andrej Pejic έκανε τα φλας να ανάψουν, και χωρίς αμφιβολία πολλά κορίτσια να ζηλέψουν την θηλυκή φιγούρα του στο Coachella Festival που έλαβε χώρα στο Indio, της California.

Το διάσημο μοντέλο επέλεξε τζιν καυτό σορτσάκι και κοντό μαύρο τοπ με φλατ μπότες. Η πρώτη εμφάνιση περιλάμβανε μακιγιάζ, απαλό και girlie με λουλούδι στα μαλλιά. Τέλειους κοιλιακούς και υπέροχα γυμνασμένα πόδια. Οι περισσότεροι κοινοί θνητοί θαμώνες αδυνατούσαν να τον αναγνωρίσουν αν δεν άκουγαν την βραχνή, σχεδόν αντρική φωνή του ή δεν άκουγαν το όνομά του. Ο νεαρός έκαψε καρδιές ως γυναίκα και η πλειοψηφία νόμιζε πως ήταν κορίτσι, κάποιο γνωστό μοντέλο που το όνομά της δεν μπορούσε να έρθει στο μυαλό τους για κάποιο ανεξήγητο λόγο.

Η γυναικεία εμφάνιση φυσικά δεν είναι κάτι ξένο για το ανδρόγυνο διάσημο μοντέλο καθώς συνηθίζει να μοιράζει την γκαρνταρόμπα του σε αντρική και γυναικεία εναλλάσσοντας τις εμφανίσεις του. Ο Pejic πέρασε και από το περίπτερο Diesel ποζάροντας με τη διάσημη συνάδελφό του Blanda Eggenschwiler, τον φωτογράφο Jacob Dekat και τον σχεδιαστή Prince Chenoa με μαύρη σέξι τουαλέτα και δερμάτινο.

Την ίδια μέρα φωτογραφήθηκε με την Sophie Sumner στο περίπτερο της Forever 21 φορώντας μία denim φορμίτσα και τουιτάροντας: 'Mama is loving all the freebies! #coachella',
αναφερόμενος στο πόσο του αρέσουν τα δωράκια που λαμβάνει από τις εταιρείες.


Διαβάστε ακόμη:

Διάσημες φωτογραφίσεις μόδας που αντιγράφουν το παρελθόν

Ποιο είναι το πιο ερωτικό ρόφημα που τρελαίνει τις γυναίκες σύμφωνα με νέα έρευνα;