Ποιος star εμφανίστηκε έτσι στη σκηνή των MTV Movie Awards; (video)

Γωγώ Φούντα
Ποιος star εμφανίστηκε έτσι στη σκηνή των MTV Movie Awards; (video)

Και προκάλεσε πολλά γέλια;

Τα MTV Movie Awards μπορεί πια να αποτελούν παρελθόν, αλλά σίγουρα οι εμφανίσεις των διάσημων ανθρώπων που έδωσαν το παρόν, θα σχολιάζονται για αρκετές ακόμα μέρες. Η αλήθεια είναι, ότι τα συγκεκριμένα βραβεία, δεν έχουν την επισημότητα των Oscar, με αποτέλεσμα οι star να εμφανίζονται πιο χαλαροί και να επιδίδονται σε όλων των ειδών τις εκκεντρικότητες προκειμένου να ψυχαγωγήσουν το κοινό!

Ένας από αυτούς, είναι και ο διάσημος κωμικός Seth Rogen, ο οποίος ποτέ δεν μας απογοητεύει καθώς έχει πάντα κάτι νέο και... ξεκαρδιστικό να επιδείξει! Δίνοντας λοιπόν το βραβείο καλύτερης εμφάνισης χωρίς μπλούζα (Best Shirtless Performance), παρέα με τους Zac Efron και Danny McBride, προχώρησε σε μία... κίνηση διαμαρτυρίας η οποία έκανε το κοινό να σαστίσει!

Χωρίς να το πολυσκεφτεί, κατέβασε το παντελόνι του δείχνοντας τα... οπίσθιά του διεκδικώντας το βραβείο καλύτερου γυμνού πισινού, ενώ το ακόμα πιο... εντυπωσιακό της εμφάνισής του, ήταν η μπροστινή του όψη η οποία καλυπτόταν από έναν τριχωτό θάμνο! «Αυτά γίνονται όταν κάνω δυο-τρεις μέρες να ξυριστώ», είπε ο Rogen και το κοινό ξέσπασε σε γέλια και χειροκροτήματα!

Για την ιστορία, το βραβείο παρέλαβε, και δικαίως, ο Taylor Lautner ο οποίος είχε και έναν τρυφερό εναγκαλισμό με τον Rogen και το... θαμνάκι του!

Διαβάστε ακόμη:

Καρδιές έκαψε ως γυναίκα ο Andrej Pejic στο Coachella!

Η Kylie Minogue δεν μπορεί ούτε να γελάσει από τις πλαστικές

Ποια star αρνείται να αγοράσει μεγαλύτερο νούμερο ρούχα και σφηνώνει σε μικρότερα;