Ποιου superstar ο παππούς ζει στα όρια της εξαθλίωσης;

Γωγώ Φούντα
Ποιου superstar ο παππούς ζει στα όρια της εξαθλίωσης;

Μάλλον δεν είναι και πολύ δεμένος με το εν λόγω πρόσωπο ο διάσημος τραγουδιστής!

Ποιος είπε ότι οι οικογένειες των superstars περνούν ζωή και κότα και δε προλαβαίνουν να δέχονται δώρα από τους πλούσιους συγγενείς τους; Μία νέα ιστορία είδε λίγες ώρες πριν το φως της δημοσιότητας και εκθέτει τον Justin Bieber ανεπανόρθωτα!

Ο 61χρονος παππούς του διάσημου τραγουδιστή λοιπόν, George, μιλώντας στην εφημερίδα The Sun, ούτε λίγο ούτε πολύ άδειασε τον διάσημο εγγονό του λέγοντας ότι αδιαφορεί πλήρως για τον ίδιο και την 56χρονη γιαγιά του και ότι εκτός του ότι δεν πηγαίνει να τους επισκεφτεί τους αφήνει να ζουν στα όρια της εξαθλίωσης! Συγκεκριμένα, το σπίτι τους είναι υπό κατάρρευση με τον ίδιο τον George να μην μπορεί πια να εργαστεί λόγω προβλημάτων υγείας ενώ το μοναδικό δώρο που έχουν λάβει από τον Justin είναι μία τηλεόραση!

Ο... απογοητευμένος παππούς δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα τελευταία κατορθώματα του εγγονού του εκφράζοντας την αποδοκιμασία αλλά και την ανησυχία του! Εμείς έχουμε να πούμε ότι εκτός του ότι ο Justin έμπελξε άσχημα, καλά θα κάνει να συσφίξει σχέσεις με τους παππούδες γιατί βλέπουμε στο μέλλον να τον κυνηγάνε ανήμπορα γεροντάκια για να τον δείρουν!

Διαβάστε επίσης:

Justin Bieber: Άλλαξε κούρεμα και αντέγραψε την Miley Cyrus και την Rihanna!

5 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο Justin Bieber έχει χάσει το μυαλό του

Γιατί ο Justin Bieber έγινε η αιτία να πληρώσει ο φίλος του πρόστιμο 2.000$;