Victoria Beckham-Alessandra Ambrosio: Οι δύο διάσημες κυρίες βάφονται και ξυρίζονται στο... αμάξι!

Γωγώ Φούντα
Victoria Beckham-Alessandra Ambrosio: Οι δύο διάσημες κυρίες βάφονται και ξυρίζονται στο... αμάξι!

Όταν οι 24 ώρες της ημέρας φαντάζουν... λίγες!

Δεν ξέρουμε πώς είναι να είσαι star αλλά υποθέτουμε ότι είναι αρκετά κουραστικό και κυρίως χρονοβόρο! Τόσο πολύ μάλιστα, που παρά το γεγονός ότι οι διάσημες κυρίες πουλούν κυρίως την εξωτερική τους εμφάνιση, φτάνουν στο σημείο να μην προλαβαίνουν να ασχοληθούν με αυτή, ή τουλάχιστον όχι στο σπίτι τους!

Και μπορεί η Victoria Beckham να έκανε κάτι που λίγο πολύ συνηθίζεται, δηλαδή να βαφτεί στο αμάξι, τα απλά γιατί γραμμή eyeliner μάλλον ήταν λίγο δύσκολο να κάνει, αλλά το supermodel Alessandra Ambrosio το πήγε ένα βήμα παραπέρα!

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε λοιπόν τον διάσημο άγγελο της Victoria' s Secret να κάνει την βόλτα της με έναν καφέ στο χέρι και όπως πάντα υποδειγματικά ντυμένη! Το γεγονός ότι φορούσε ένα κοντό φορεματάκι μάλλον δεν ήταν τυχαίο, καθώς αφού έκατσε στο αμάξι της, με τα ατελείωτα πόδια της απ' έξω περιμένοντας υπομονετικά τον αρραβωνιαστικό της, έβγαλε την... ξυριστική της μηχανή και είπε να περιποιηθεί λίγο κάποια σημεία που της είχαν ξεφύγει στη γάμπα!

Μπορεί το θέαμα να προκάλεσε εντύπωση σε όποιον έτυχε να την δει, και σε εμάς φυσικά, αλλά η Ambrosio φαινόταν εντελώς ατάραχη σαν να έκανε κάτι που το κάνει συνέχεια! Συζήτηση δε, προκάλεσε και το γεγονός ότι το διάσημο μοντέλο δεν έχει κάνει laser! Οικονομική κρίση ακόμα και στο modeling...!

Διαβάστε επίσης:

H Victoria Beckham μας εξηγεί τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε στο χώρο της μόδας

Κι όμως, αυτή είναι η ίδια γυναίκα!

Γιατί τα αγγελάκια της Victoria's Secret δεν φιγουράρουν σε αντρικά περιοδικά;